CROSTITONOSA
22 Nov, 2018
KADA ĆEMO SUDITI STEJEPANU MESIĆU ZA VELIKE RATNE ZLOČINE ?!
Autor crostitonosa 01:07 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

PREDSJEDNIK HRVATSKE STIPE MESIĆ JE RATNI ZLOČINAC

Petak, 15.06.2007.

JE LI STIPE MESIĆ RATNI ZLOČINAC?


Str. 1 

OTVORENO PISMO
(HRVATSKOM NARODU) I. dio

JE LI STIPE MESIĆ „RATNI ZLOČINAC“?

1. Koji je kriv za rat na prostorima Jugoslavije, tj. kriv za, pogiblja mnogih ljudi i materijalna razaranja po Republikama SFRJ. I to za vrijeme (svoga) mandata kao predsjednik Predsjedništva SFRJ-a od 15. svibnja 1991. do 5. prosinca 1991. godine. 

2. Postavljamo pitanje – Da li je Stipe Mesić odgovoran, i kriv, kao predsjednik Jugoslavije, i kao vrhovni komadant Jugoslavenske narodne armije (JNA). Koja je razarala i rušila grad Vukovar, te 18. studenog 1991. godine ga oslobodila od Hrvata, uz velike žrtve. A na Ovčari je tada poubijano 300 ranjenika i zarobljenika. 

3. U to vrijeme u palači Federacije u Novom Beogradu sjedio je Stipe Mesić, dok kronologija „krvavih zbivanja“ se je dešavala u državi Jugoslaviji koju je on predstavljao. To pitanje će biti kamen spoticanja za sve vrijeme – za svakog Hrvata, i drugog čovjeka.

4. Mesić je mirno sjedio u Beogradskom parlamentu sa srpskim i jugoslavenskim vođama, gledao je kako Hrvatska gori u plamenu. Pitamo se: da li je tada Stipe Mesić bio „Hrvatski atentator“? Danas je narod umoran od laži (i lažnih političara) i novinarskih poruka. Mi tražimo istinu!

5. Ustavni predsjednik SFRJ Stipe Mesić je 30. lipnja 1991. donio odluku, kao vrhovni komandant JNA sa ministrom obrane Veljkom Kadijevićem da se obustave sve vojne i ratne operacije u Sloveniji i drugim mjestima Jugoslavije. Znači li to – da je ipak Mesić bio gospodar rata? Dok danas on govori: da je bio (tada) nemoćan, i da je agresor srpsko-četnička JNA za sve kriva. (Sve mnoge Mesićeve zapovjedi kronološki su zabilježene – da nemože biti upitno - da je on bio minorna osoba, koja se nije pitala o glavnim odlukama.) 

6. S druge strane Mesić je znao često govoriti – kako dr. Tuđman nije tražio mirna rješenja, nego je agresivno na čelu HDZ-a tražio rat. Zato. I on je kriv za sve što se je „tada“ i „poslije“ događalo. Naravno. Dana 7. lipnja 1991., uslijedio je atentat na dr. Franju Tuđmana, koji je izveo vojni zrakoplov JNA, raketnim napadom na Banske dvore. 

7. Zašto je Stipe Mesić igrao duplu igru? Dana 8. listopada 1991. godine donesen je zaključak u hrvatskom Saboru RH, o proglašenju JNA kao agresora i okupatora. Isto, da li je u početku Mesić bio agresor i okupator, koji je poslije prešao na hrvatsku stranu? Dana 27. lipnja 1991., počinje vojna intervencija u Sloveniji i Hrvatskoj, i planira se, po drugim svim prostorima Jugoslavije, vojna diktatura. 

8. Bukti velikosrpski hegemonizam i programi nacionalnih Republičkih osamostaljenja, hrvatski Sabor raspisao je referendum za 19. svibanj 1991., isti dan, tada u Sloveniji oklopne jedinice JNA s tenkovima paradiraju ulicama Maribora, i bore se protiv TO. 

9. Danas, kad Stipe Mesić se voli hvaliti: „Kako smo rušili Jugoslaviju“. Pitamo: Da li sve žrtve, ubijene i mrtve, pripadaju njemu kao i spaljeni i srušeni gradovi? Jer bio je na čelu JNA. Znamo da je u Haagu svjedočio protiv „zločinačke organizacije“ HDZ-a i „udruženog zločinačkog podhvata“, te optužio dr. Tuđmana za „ratni zločin“, i hrvatske generale - da su kršili (zakonske) međunarodne ratne konvencije, protiv prava i sloboda čovjeka. Iz Haaške optužnice: planirali, pripremali, špijunirali, poticali, proveli, formirali, organizirali, sudjelovali, pljačkali, oštetili, podržavali... 

10. Može li Stipe Mesić danas biti glavni političar, a „građanski rat“ u Hrvatskoj ne prestaje, on uvijek tinja i to od završetka drugog svjetskog rata 1945. godine. Mesić je bio komunista i Antifašista, na svim funkcijama pedeset godina, iako je star 73 godine. Sudionik je NOB-a, države Jugoslavije koju je stvarao, pa je rušio. Mislimo, da bi lustracija i revizija Stipe Mesića, bila jako potrebna. 

11. Mesić je (sad) šef „Hrvatskog pašaluka“, koji se samo vidi sa Pantovčaka. Evo jedne od „svih Mesićevih laži“: „Ja ću se boriti za svaku stopu i grudu hrvatske zemlje. Zaštitit ću zemlju i granice i teritorij Hrvatske.“ Očito i to je laž. U Istri su Jakovčić i Kajin (IDS) preko drugih veza u Saboru RH, prodali 35.000 četvornih metara zemljišta strancima – jedan metar kvadratni po 5 eura. Danas jedan kvadrat tog istog zemljišta vrijedi do 300 eura. Pitamo: Što još nije prodano strancima, i što još nije njihovo? 

Str. 2

12. Od „Velike banovine“ Hrvatske - što je ostalo? Što je ostalo od „Velike Srbije“? Kosovo će postati Republika albanaca. Navodno ovih dana i Srbi rade na tome, gdje planiraju preko međunarodnih zajednica, tražiti svoje izgubljene autonomije, da se priznaju u Hrvatskoj i BiH koje će se zajedno povezati kao neovisne. Izdaja Hrvatske je očita. 

13. Činjenica je da sad: Mesić, HDZ-e, SDP-e, i druge nazovimo ih „hrvatske stranke“, uništavaju Hrvatsku. Nikuda je ne vode, nego je vuku nadolje! Mesić i njemu slični uvukli su nas u „kaos“, gdje su oni gospodari svega. Sjetimo se, kada je Stipe Mesić bio glavna faca u Beogradu, 20. srpnja 1991. u Glini i Petrinji vodio je JNA rat protiv hrvatskih redarstvenika i branitelja. Danima su se čule eksplozije, pucnji, terorizam, požari i buktinje... 

14. Kad Mesić pljuje po Jugoslaviji, on pljuje sam po sebi. Kad se ruga Srbiji i Srbima, ruga se sebi. Mesić je uvijek rekao: „Osim toga rat nam nije odgovarao“. Zatim brže bolje Mesić putuje u Beograd na razne sastanke i dogovore. 

15. Od države Hrvatske kao suverene i nezavisne nije ostalo ništa, kao i stvaranja nacije i nacionalnih interesa. Oni koji se danas s time zaluđuju bolesni su, a u tome im pomaže i Kaptol. Postali smo kolonija, za razne profitere... A Hrvati su postali prva nacija koja je prodala (vlastitu) državu, svoju zemlju, za koju se je borila. Da li to nije zločin, prema svim poštenim građanima, koji ovdje žive i vole svoju Hrvatsku? Mi, i naša djeca, biti ćemo na ovim prostorima sluge i robovi, stranim bogatašima i moćnicima. 

16. Čije su to bile priče – teroristi, srbi i JNA djeluju zajedno? Kome je Mesić sedam mjeseci iz Beograda zapovijedao? Za što se je JNA koristila? Njeno oružje: tenkovi, topovi, avioni, minobacači, kazetne bombe, bojni otrovi, špijunske službe KOS-a, itd. Kišama granata JNA je rušila Vukovar, Dubrovnik, i druge hrvatske gradove... 

17. U Hrvatskoj Kostajnici tenk JNA 2. srpnja 1991., pregazio je automobil u kojemu su bili četiri hrvatska policajca. Za Mesića to nije ništa? Njega se to kao predsjednika ne tiče? Dana 28. 8. 1990., Sabor RH birao je Stipu Mesića za hrvatskog člana Predsjedništva SFRJ. Iako je 30. svibnja 1991., već tada usvojen prvi nacrt Ustava RH, po kojem Hrvatska se treba razdružiti iz zajednice i saveza Jugoslavije. Zašto se onda Mesića biralo za člana SFRJ-a, koji je poslije postao i legitimni Predsjednik SFRJ, odnosno predesjednik Jugoslavije i njenih naroda. (Vežući se, i pozivajući se na Ustav SFRJ-a donesen 1974. godine.) 

18. Predsjedništvo SFRJ-a (za vrijeme Mesićevog mandata) imalo je 8 članova predsjedništva iz svih republika i dvaju autonomnih pokrajina, od kojih se svake godine birao jedan predsjednik SFRJ-a. Mesić je odgulio dobar dio svoga mandata. Dr. Borislav Jović je prije njega „oprao svoje ruke“, jer je dao ostavku, a na njegovu dužnost je došao Stipe Mesić. Pa neće valjda taj Jović – ti štetni Srbi - razarati Hrvatsku? 

19. No, dana 27. lipnja 1991., počinje vojna intervencija JNA-a na Sloveniju i Hrvatsku. Uzmimo jedan primjer: Vrhovni komadant JNA Stipe Mesić sjedi u Beogradu, a u Bjelovaru 29. rujna 1991. godine napada se i ruši kasarna JNA, koja gori u plamenu, dok glavno rukovodstvo vojske je poubijano? 

20. Stipe Mesić kao predsjednik Jugoslavije, i vrhovni komadant oružnih snaga JNA, pušta da Hrvatskom paradiraju tzv. četnici: „Šešeljevci“, „Martićevci“, „Arkanovci“, i druge sve paravojne vojne formacije, koje pljačkaju, kolju, i ubijaju, sve na što naiđu... Na kraju mislimo i zaključujemo - da je Stipe Mesić jako obmanio i prevario hrvatski narod i građane, zloupotrebio svoj položaj. On misli da su građani glupi – jer ga za ništa ne pitaju. Ratnu štetu koju je učinio JNA i Mesić kao vrhovni komandant JNA, ostavljamo vama da je Vi izračunate! Sve je moglo biti drugačije! Bez takve strahote. 

OSTAVLJAMO VAMA GLAVNO PITANJE - DA I SAMI PROSUDITE: DA LI 
JE STIPE MESIĆ – ISTO TAKO IZDAO HRVATSKU - I NJENE INTERESE? 

U Bjelovaru, 24. svibanj 2007. 
VOĐA POKRETA „ŠTIT“
Branko Stojković

www.stit-bjelovar.hr
e-mail: brankostojkovic1@yahoo.com
Telefon: 095/814-82-90, 091/797-65-56
BJELOVAR / CROATIA


Str. 3

OTVORENO PISMO
(HRVATSKOM NARODU) II. dio


DA LI „MNOGA KRV“ LEŽI NA PREDSJEDNIKU MESIĆU?


21. Svi sukobi i gužve koje su se zbile, tj. nastale u Jugoslaviji, većinom desile su se zbog Mesićevih gluposti, jer tada je on funkcionirao kao Predsjednik SFRJ-a, i glavna glava. Stipe Mesić je prikrivao u javnosti svu težinu krize u SFRJ-u. Isto tako, to on čini i danas na čelu Republike Hrvatske, kao njen predsjednik i vrhovni zapovjednik oružanih snaga HV-a. 

22. Od 15. svibnja pa do 5. prosinca 1991. godine Stipe Mesić je bio Predsjednik predsjedništva SFRJ, on je ujedno bio i vrhovni komadant JNA. Pitamo: Tko je današnji predsjednik RH? Dana 7. srpnja 1991., nestalo je malo hrvatsko selo Ćelije nadomak Vukovara, odatle je sbrisano 200-tinjak stanovnika od strane srpskih i JNA jedinica. 

23. Stravični prizori su se dešavali, no Mesić je to sve mirno gledao i pio kavu u glavnom Titovom kabinetu SFRJ-a u Srbiji. Nakon mnogih šokantnih snimki i scena na TV-e ekranu, građani su mogli vidjeti kako Jugoslavenska narodna armija gazi s tenkovima sve pred sobom. 

24. Uzmimo naprimjer – ako je Jadranka Kosor (HDZ) za predsjedničke izbore potrošila oko 60 milijuna kuna, odakle novac i Mesiću za svoju izbornu kampanju, koji se kandidirao za predsjednika? Posjetimo da je Mesić 1996. i 1997. godine bio potpuni anonimus u politici, koji nije imao ni jednu funkciju, čak ni onu – predsjednika mjesne zajednice. 

25. Mesić se je vratio u politiku zahvaljujući tome što se građani ne sjećaju i što ih je prevario. On je kao „svjedok pokajenik“ svjedočio u Haaškom sudu protiv hrvatskih generala, zatim ponovo je postao poznat u javnosti. Nitko ga nije nikada pitao o devastiranju Hrvatske i svih drugih Jugoslavenskih Republika. Pitamo: Je li Mesić „ratni zločinac“? 

26. Da li Mesić je tada bio „glavni terorista“? Srozavanje ovoga društva je nastavljeno, lukavim metodama, političkim finim i perfidnim ubojstvima građana – bez posla i bez izvora za život. Mesiću su sastanci i putovanja, danas važniji od građana koje predstavlja. Treba ispraviti nepravdu prema Hrvatima. Ili su i dalje možda Mesićeve laži jače od cijele nacije?

27. Sada bi bilo važnije da imamo „bezgrešnog“ predsjednika države, koji bi se bavio rješenjima državnih problema – nego Mesić se i dalje bavi nevažnim stvarima. U međunarodnom odjeku, kada se sazna ovo o Mesiću i njegovim aferama, ovist će nadalje posljedice za ovaj narod. 

28. Što je (danas) nacionalni interes za Hrvatsku? Mesić tvrdi da je u Haag poslao 666 Tuđmanovih transkripata i 8000 stranica dokumenata. Mesić nas u vijestima dnevnika 26. svibnja 2007., uvjerava da je Hrvatska sljedeća kao 28 članica Evropske unije. To sve izgleda kako će ubrzo „oni“ riješiti“ opću krizu u ovoj (izbrisanoj) državi. No tako će biti i lakše prodati ostatak tvrtki strancima. 

29. Mislimo da Mesiću i njemu sličnima trebamo oduzeti vlast. Ovaj zahtjev mi smatramo opravdanim. Sjetimo se – dok je JNA motrila i držala Hrvate na oku, dana 21. svibna 1991., teroristi su nedaleko Josipdola minirali dalekovode, zbog čega je bio prekinut željeznički promet na relacija Zagreb – Split.


Str. 4


30. Da bi se sve ovo sakrilo, i sva Mesićeva odgovornost, u glavnim medijima svakodnevno se provlače nevažne „blic teme“. Izmišljaju se lažne „muti-vode“, po onoj staroj poslovici – zavadi - pa vladaj. Tako dana 25. svibnja 2007. godine u svim glavnim medijima, cijeli dan prikazivala se je vijest, i to naveliko, kako se proslavlja Titov rođendan u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, i kako njegovi sljedbenici mašu sa partizanskom petokrakom. 

31. Stvaranja novih duhovnih i materijalnih vrijednosti – nema. Nema ni rješavanja hrvatske krize. Prešućuju se čak i činjenice o ratnim zbivanjima, o srušenim i popaljenim selima. Te detalje ne zanima baš ni jedan medij. Tako to doista sve dobro ilustrira koliko vrijedi ovdje život, sloboda građana, i ljudska prava. Vlatko Pavletić (HDZ) ističe, ili se tješi, i brani – da su zapadnu i istočnu Slavoniji opljačkali „barbari“, a ne vojska. 

32. Izgleda da su za sve krivi nepoznati „barbari“? A ne vojna avijacija JNA koja je uništavala npr. televizijske odašiljače 2. srpnja 1991., u Sloveniji, gdje ja danas, poslije Milana Kučana, predsjednik Janez Drnovšek. Od tog bezakonja i kaosa sad neki dobro žive. Nemoguće je da se odričemo svog mora, kopna i teritorije, prodaju hoteli, banke, otoci,...itd. Za što nam trebaju predstavnici inozemnih poslova? I što oni predstavljaju? 

33. Mesić kaže: „Riječ je o mutnim poslovima generala Vladimira Zagorca, koji je kupio kuću na Pantovčaku, te odakle njemu 17 milijuna njemačkih maraka vrijedni dragulji i zlato. Isto tako odakle Iviću Pašaliću 40 milijuna eura i drugih bogatstava“? To sve izgleda da se je ovdje vodio rat oko novca. I to je njihova međusobna borba. 

34. Mesić otvara „Pandorinu kutiju“, ali tu njega nema, niti ima ikoga da iskreno progovori o njemu, i da ga upita – što je sve on radio? Smiješno je kada dr. Ivo Sanader (HDZ) je govorio u svojoj predizbornoj poruci, i kada je najavio, i obećao, obračun s kriminalom. Izjavio je da HDZ-e ima antikriminalni program protiv korupcije. Zanimljivo je, da je premijer hrvatske vlade dugo tvrdio kako u Hrvatskoj gotovo korupcije nema, i kako je to sigurna zemlja. 

35. Predsjednik RH Stipe Mesić već je tradicionalno uz Blagdan sv. Vinka „zaštitnik vina“ u kutjevačkom vinogradu, gdje je posjetio vinograd poznatog vinara Ivana Enjingija u Venju, u kojem je pred novinarskim kamerama, na obroncima Krndije, vinogradskim škarama rezao vinovu lozu. Predsjednika države baš briga što narod nema od čega živjeti. Mesić i vlada dr. Ive Sanadera ponižavaju građane. Mesić je proveo ugodno poslijepodne na ručku s vinarom, i kao njegov gost, dao se oduška uz tamburaški sastav „Garavuša“ je i zapjevao... 

36. Mesić nije samo predsjednik, on je gospodar i „života i smrti“, on je pomilovao „ratne zločince“ i Rome koji su pušteni iz zatvora. Hrvatskoj bi sasvim sigurno trebali prijevremeni izbori. Svi oni koji, dakle, se protive s različitim motivima ne žele da Hrvatska se vrati u stanje realnosti. Umjesto jasne poruke javnosti, svjedoci smo očitog zamagljivanja stanja i kako bi - mi sve zaboravili. 

U Bjelovaru, 27. svibanj 2007. 

VOĐA POKRETA „ŠTIT“
Branko Stojković

www.stit-bjelovar.hr
e-mail: brankostojkovic1@yahoo.com
Telefon: 095/814-82-90, 091/797-65-56
BJELOVAR / CROATIAStr. 5


OTVORENO PISMO
(HRVATSKOM NARODU) III. dio

MESIĆEVA PREDSJEDNIČKA AFERA „VRHOVNI KOMADANT“ ?


37. Pitamo: Kada će se pokrenuti istraga o svim događanjima koja su se desila u ratu, a bila su pod igerencijom Stipe Mesića od 15. svibnja do 5. prosinca 1991., kada je on rukovodio kao vrhovni komadant JNA, koja je u ratu rušila i pustošila Hrvatsku. Postupajući kaoJugoslavenski predsjednik, provodeći potpuno krivu politiku, kojom je naštetio mnogim građanima i narodima u (bivšoj) Jugoslaviji.

38. Mesić laže da je išao u Beograd s nadom da će se, izbjeći širenje mržnje i ratovanja. Treba staviti pod „povećalo“ Tuđmanov fašizam u Hrvata i Mesićevu potporu od 1989., pa do 1994. godine, kada je Mesić bio glavna osoba u članstvu HDZ-a. 

39. Ratni zločin nikada ne zastarjeva. Kada će biti moguće podigniti optužnicu protiv predsjednika RH Stipe Mesića? Ni danas Mesić ne govori istinu, zato treba ga umiroviti, te istražiti i suditi... On je bio na predstolju „krvi“ i to 207 dana, gdje je bio izvršitelj i oficijalne srbijanske politike. Zna se da JNA nije bila na strani naroda, koji ju je plaćao, već je JNA bila na strani politike. 

40. Mesić je na vlasti i u Beogradu i u Zagrebu. Tako nakon pada kasarne JNA 29. rujna 1991., u Bjelovaru, odakle su nestale velike količine oružja i opreme. Navodno to oružje je u „švercu“ prodano za razne teroriste, po svim stranama svijeta. 

41. Bili smo svi žrtve Mesićevog „geta“, i danas smo opet žrtve. Zašto su im potrebni toliki socijalni problemi i slučajevi? Pa naravno da „oni“ s nama lakše upravljaju. To je hrvatska politika „ustaško-četnički“ sidrom uz posredovanje (bivših) komunista i antifašista, i šepajućeg svećeničkog klera. A o novinarima tim štetočinama da se i ne govori, sami lakrdijaši i grobari naroda.

42. Nitko za ništa ne odgovara. Šest milijuna dolara potrošeno je za brod na suhom. Da bi taj novi minolovac zaplovio, potrebno je bilo još oko 2,5 milijuna dolara. Iako je u njegovu gradnju potrošeno toliko novaca ratni brod HRM nije još zaplovio našim plavim Jadranom. Započeta gradnja je počela još u jesen 1994., kada jer MORH s Brodarskom industrijom potpisao ugovor o gradnji broda. Samo nekoliko godina unazad od gradnje tog broda, JNA i Jugoslavenska ratna mornarica (JRM), su 17. rujna 1991., blokirale sve hrvatske luke i zaustavile pomorski promet na Jadranu. Ratni brodovi s mora su 25. rujna 1991., gađali iz Lore grad Split. Isto tako jedinice JNA i Crne Gore napali su, dan prije 24. rujna 1991., s topovima grad Dubrovnik.

43. Danas predsjednik Mesić i predsjednik Vlade RH dr. Ivo Sanader omogućavaju stranim državljanima sva ispunjenja i zahtjeve o povratu imovine i isplaćivanju naknada na štete. Onima kojima nije vraćena imovina u zamjenu isplaćena im je pristojna naknada. Radi se uglavnom o dobro situiranim strancima, tj. državljanima čak i Srbije. To Hrvatska čini ustupak, kako oni kažu, da bi se lakše ušlo u Evropsku uniju. 

44. Naravno to je udar na, stare, bolesne, nezaposlene, nemoćne, i nezaštićene... No, sve tobožnje afere oko Slovensko – hrvatskih granica, samo s time da se odvuče pažnja građana, time se pokušava pokazati kako Mesić i Sanader tobože skrbe o suverenitetu granica Hrvatske. Oni žele dokazati putem medija, kako se vlast i politika bori za Hrvatsku. Dok s druge strane sve rasprodaju. 


Str. 6


45. Vratimo se opet malo unazad, u vrijeme kada je Mesić gospodario sa vojnom silom JNA, odnosno bio njen „vrhovni komadant“, i glavni zapovjednik. Dana 11. rujna 1991., JNA je napao Hrvatsku. Predsjednik Jugoslavije Stipe Mesić naredio je jedinicama JNA da se u 48 sati povuku u kasarne. Ponovo snage JNA napadaju Hrvatsku, 18. rujna 1991., i srpski teroristi nastavljaju napad u svim djelovima ratnih zona u Hrvatskoj. Usprkos primiriju i potpisanim sporazumima o nenapadanju. 

46. Unatoč svim zločinima – likvidacijama, barikadama, miniranjima kuća, ubojstvima, oružnim napadima, kolonama izbjeglica i prognanika, otmice osoba,..itd. Vrhovna politika Jugoslavije na čijem je čelu Stipe Mesić, ne čini ništa i ne poduzima određene mjere da uvede red, već pristrano se stavlja na stranu agresora.

47. Mora se spomenuti i ovaj podatak da je od 24. kolovoza 1990., pa do 19. listopada 1990. godine u Beogradu u predsjedništvu SFRJ-a kao član sjedio i zastupao Socijalističku Republiku Hrvatsku, odnosno mijenjao Stipu Mesića, u tom periodu prvi predsjednik Hrvatske dr. Franjo Tuđma. Većinom, to hrvatski narod i nezna. 

48. Dr. Franjo Tuđman je optužio Ameriku kad je shvatio da ga je iskoristila i otrovala. Nakon „Tuđmanove Hrvatske“ ubrzo nastaje „smrt njegove tvorevine“ za koju su se branitelji na ratištima borili. Raste kriza u državi koja u praksi više ne postoji, skriva se inflacija, veliki inozemni dugovi, pretjerana birokracija – buji ko kvasac, gospodarstvo potpuno je nestalo... Nesposobnost politike, i izdaja, sve više stvara različita krizna stanja. Nezadovoljstvo raste. 

49. Nije još jasno, što je to cijelo vrijeme radilo Vijeće UN-a i kako je osiguravalo građanima mir i njihova prava zagarantirana međunarodnom poveljom? Netreba puno tu dokazivati da je to bio „zločinački čin“ protiv sigurnosti stanovništva. Državna tajnica SAD-a Madeleine Albright - kaže da je dobro razumila Balkansku situaciju. Predsjednik Bill Clinton – kaže da je navijao za Hrvatsku. Dr. Peter Galbright – kaže da je navijao za Srbiju... Eto, i to je bila odgovorna svjetska politika? Koja je dolijevala masno ulje na vatru. 

50. Ovo je danas dobra KAZNENA PRIJAVA protiv Stipe Mesića, koji je, prije izjavio za medije, u svibnju 2001., da u Splitu je pokušan državni udar, te s ciljem da se njega svrgne sa vlasti. Optužio je (tada) da se je „šarena skupina“ udružila, kako bi izazvala i naudila legitimnom državnom aparatu Hrvatske, i da se radi o smišljenom scenariju, iza kojega stoje točno određene političke snage. Mesić kaže između ostalog – da je dosta proliveno novinarske tinte na tu temu. Kad Mesić brine o tinti - nikada ne kaže - koliko je njegova vladavina nad Jugoslavijom prolila krvi. U vojarni incident koji se dogovdio, nije ni zrnce prašine prema tome, za ono za što je Mesić kriv. 

U Bjelovaru, 28. svibanj 2007.

VOĐA POKRETA „ŠTIT“
Branko Stojković

www.stit-bjelovar.hr
e-mail: brankostojkovic1@yahoo.com
Telefon: 095/814-82-90, 091/797-65-56
BJELOVAR / CROATIA


Str. 7 

OTVORENO PISMO
(HRVATSKOM NARODU) IV. dio

STIPE MESIĆ JE ZA NARODE JUGOSLAVIJE BIO PRAVA „POŠAST“, 
DOK JE UŠAO U PALAČU FEDERACIJE


51. Dana 7. studenog 1991., započeo je summit NATO-a na dnevnom redu je Jugoslavija. A drugog dana 8. studenog 1991., Ekonomska zajednica (EZ) proglasila je nametanje sankcija Jugoslaviji, s obzirom da je to dogovoreno na konferenciji u Haagu, gdje treba se zaustaviti vojska JNA. Do kraja prosinca 1991. godine JNA mora povući sve svoje ratne trupe iz Hrvatske, tada i Mesić otilazi s mjesta Predsjednika SFRJ i vrhovnog komadanta JNA, slom se dešava zbog kršenja Mirovne konferencije te dolaska Vijeća sigurnosti UN-a i NATO-a. Tako je započeto povlačenje JNA u kasarne. 

52. Činjenica je, da je JNA provodila miletantnu diktaturu. A Mesićev „zločin“ protiv naroda i čovječnosti je dosegnuo svoj „krvavi“ vrhunac. Da nije bilo međunarodnih institucija Mesić bi na čelu JNA, i dalje još rušio i pustošio sa jugoslavenskim generalima (Veljko Kadijević, Blagoje Adžić, Andrija Rašeta...). Nesporno je, da Stipe Mesić je zapovjedao vojnom diktaturom – da li je to bila Ustavna odluka SFRJ-a, čiji je tada član bio i Vladimir Šeks. 

53. Zar nitko danas nije svjestan da vidi (ono) što je Stipe Mesić činio? To je zanimljivo – da JNA napada topovima Dubrovnik s kopna i mora, a na brodu „Slavija“ vozi se Predsjednik SFRJ Stipe Mesić i dr. Franjo Gregurić, predsjednik Ratne vlade za nacionalno jedinstvo i hrvatski premijer. Njih dvojica posjećuju Dubrovnik, a JNA obustavlja tada svoju paljbu. To sve liči na neki cirkus. Pitamo: Protiv koga je JNA provodila oružane napade? I zbog čega sad nitko ne želi vidjeti – što je radio Stipe Mesić? 

54. Mirovne snage UN-a i njihovi predstavnici počeli su stizati 25. prosinca 1991., na prostore Jugoslavije, i počeli se razmještati. U hrvatskim medijima se prikazuje kako su hrvatski borci otjerali sa nekih ratišta JNA, ali prave razloge građani neznaju - da se je JNA morala povući u kasarne. Još samo prije nešto više od mjesec dana, točnije 22. listopada 1991., Jugoslavenska narodna armija (JNA), je razrušila sa srpskim paravojnim formacijama selo Đeletovce u blizini Vinkovaca. To selo je imalo oko 150 kuća i oko 500 stanovnika. 

55. Američki predsjednik Georgije Bush i ruski predsjednik Mihael Gorbačov, raspravljaju na sammitu u Madridu 29. listopada 1991., o Jugoslavenskij krizi. Lord Carington, predsjedatelj Mirovne konferencije za Jugoslaviju, traži da se uvede red. Svi narodi u Jugoslaviji nalazili su se pod prijetnjom JNA koja je terorizirala i rušila po svim gradovima i selima... JNA je razarala; Vukovar, Dubrovnik, Zadar, Šibenik, Osijek, Lipik,.. itd. Za to je sve kriv Stipe Mesić. 

56. Sramotno je, kako Stipe Mesić i dr. Ivo Sanader za Dan oružnih snaga 27. svibnja 2007., obilaze Dubrovnik, i prisjećaju se 31. listopada 1991. godine, kada je bio ratno razaran od snaga JNA. Kažemo: nije nama činio takva zla Slobodan Milošević, kakva je činio Stipe Mesić, a danas je on predsjednik Republike Hrvatske, i to sa dva mandata. Pitamo se: Da li je stvarno hrvatski narod poludio? Da se ničega ne sjeća?


Str. 8 


57. Sve do danas, promiče se lažna propaganda, i prikriva se pravo stanje u Hrvatskoj. Uzmimo naprimjer slučaj Vukovar, gdje se stalno piše u medijima i objavljuje, tj. veliča – kako je to grad pobjednik i kako nikada nije pao. Da je to grad heroja, te stvara se mitsko mjesto o toj legendi... Tu se na takav način skriva sva odgovornost i pravo obličje - vrhovne političke stvarnosti. Ta je svijest (sada) nevidljiva. Danas su ratnici „hrvatski branitelji“ postali prvi socijalni problem ovog društva. A ima ih 500.000 registriranih, koji su se navodno borili za Hrvatsku.

58. Uskoro će biti, kako je prošlo, šesnaest godina od rušenja Vukovara, gdje je živjelo 44.639 stanovnika, a danas u tom gradu jedva živi par tisuća stanovnika. Mnogi se nisu vratili u Vukovar, koji dobrim dijelom još uvijk nije obnovljen. U agresiji na Vukovar ubijeno je 1700 hrvatskih branitelja i civila. Ratna šteta nije nikad procijenjena. Nestalih branitelja i civila vodi se još njih 456 osoba. Do sada je ekshumirano 938 žrtava. Još nije utvrđeno koliko je kuća i objekata u agresiji srušeno. Jedino se zna da je uništeno oko 70-tak spomenika kulture. 

59. Operativni zapovjednik oružnih snaga JNA i napada na Vukovar bio je Veselin Šljivančanin, s njime su bili kapetan Miroslav Radić i Mile Mrkšić, svi skupa oni su vodili 50.000 dobro naoružanih vojnika. Ogromni novac je sakupljen za obnovu Vukovara, ali taj grad još nije obnovljen. Najviše se tu naslikavaju političari, i to prije izbora. Oni dolaze samo na godišnjicu paliti svijeće.

60. Vojni vrh JNA i Mesić, kao Predsjednik SFRJ, uvodili su najteže vojne sankcije „prijeki sud“ , razaranja po Jugoslaviji, a na takve odluke JNA u velikom dijelu utjecao je i sugerirao Slobodan Milošević, kao glavna osoba u srpskom parlamentu. U kolovozu 1991., sve više dolazi do sukoba između srpskih pobunjenika i hrvatskih redarstvenika i ZNG-a. Tako je 19. prosinca 1991., na dijelu hrvatskog teritorija – koji je bio pod nadzorom Srba i JNA, proglašena Republika Srpska Krajina (RSK). U tome svemu pripomogao im je najviše Stipe Mesić, koji je provodio potpuno krivu politiku, nama na štetu. Naravno, da nije bilo to tako, ne bi poslije bila potrebna akcija oslobođenja Krajine. 

61. Je li Mesićevo šefovanje u Beogradu više stajalo Srbiju ili Hrvatsku? Očito je kako je predsjednik Stipe Mesić u vojnoj diktaturi i raspletu krize, učinio veliku „geopolitičku katastrofu“, zbog čega je poginulo puno ljudi. A „krvave pogreške“, platili smo svi zajedno, u milijunima dolara za nastale štete! Je li zakon za sve isti? Stipe Mesić bi trebao odgovarati, što se je poigrao milijunima ljudskih života. On danas nosi oko glave vijenac od lovorike. Te razmišlja, kako da promijeni i Hrvatski Ustav, pa da po novoj odredbi, postane po treći puta predsjednik Republike Hrvatske. 


U Bjelovaru, 29. svibanj 2007. 

VOĐA POKRETA „ŠTIT“
Branko Stojković

www.stit-bjelovar.hr
e-mail: brankostojkovic1@yahoo.com
Telefon: 095/814-82-90, 091/797-65-56
BJELOVAR / CROATIA


Str. 9

OTVORENO PISMO
(HRVATSKOM NARODU) V. dio

MESIĆEVI TENKOVI JNA GAZILI SU
I HRVATSKI NAROD – A O TOME SE ŠUTI ?

62. To je veliki problem pred kojime ova zemlja stoji. Stipe Mesić, predsjednik SFRJ i vrhovni komandant JNA upravljao je tuđim životima, i bio gospodar „krvavog rata“, koji danas slobodno nazivamo „Mesićeva klaonica“. U Beogradu još uvijek postoji službena dokumentacija, koja nije uništena, ona izravno svjedoči o Mesićevim ratnim zločinima. 

63. Iako je Jugoslavija sve manje postojala, u gospodarskom i drugom obliku, nestajala je zbog moratorija. Četiri „AS-a“ Milošević, Tuđman, Mesić i Kadijević, htjeli su Jugoslaviju u početku spasiti. Ta YU Agenda, Jugoslavensko predsjedništvo, bilo je uvjereno, tj. vjerovalo je, da će JNA formirati kao vojna sila „novu Jugoslaviju“, i da će ona biti proglašena braniteljem naroda SFRJ-a. Vrh JNA je započeo vojnu diktaturu putem autoriteta i oružja. 

64. Danas s Mesića treba skinuti tu oznaku tajnosti, i to u periodu od 15. svibnja 1991., pa do 8. prosinca 1991., kada službeno Stipi Mesiću, jugoslavenskom predsjedniku prestaje obavljanje dužnosti. Tog istog dana hrvatska Vlada i predstavnik JNA general Andrija Rašeta potpisuje povlačenje JNA iz Hrvatske u prisutnosti Ekonomske zajednice (EZ). 

65. Ako se je Mesić već stavio kao glavni sudac svim jugoslavenskim narodima, zašto onda to realno i nije bio? Nego kao glavni čovjek iz kabineta Federacije, sa Bulevara Lenjina donosi sulude odluke, da tenkovi napadaju Vukovar i druge dijelove diljem Hrvatske. Nekada smo bili Mesićeve žrtve, a danas nam je on šef.

66. Pitamo: Kakav je to karakter rata bio? Koji je iza sebe ostavio mnoge ogromne probleme. Stipe Mesić i sam mora priznati, da je jako griješio, i da je počinio „veliki zločin“, te danas je i jedan od glavnih kandidata da sjedne na optuženičku klupu za „ratne zločine“, na području bivše Jugoslavije. 

67. Nemože se poreći tvrdnja da JNA nije počinila „ratne zločine“, te državu Jugoslaviju uvela u „zemlju pokolja“, a to potvrđuju i snimljene scene „balkanske mrtvačnice“. Glavni čovjek toga, danas vodi ovu državu Republiku Hrvatsku, lukavo i smišljeno zavladao je Pantovčakom, Banskim dvorima i najvišim nivoima institucija RH.

68. Krvožedni Mesić je uništio i upropastio milijune ljudi, i mlade generacije, koje će morati otplaćivati ratnu štetu, odnosno dug JNA. Kako to naplatiti od Stipe Mesića? Šefu, megalomanskog neviđenog masakra i pretpostavljenom ondašnjem pomahnitalom majoru Veselinu Šljivančaninu.

69. Je li Mesićev „ratni zločin“ bio pod zaštitom SAD-a ili SSSR-a? Sasvim sigurno u tom ratu radilo se je o genocidu i etničkom čišćenju stanovništva RH od strane tzv. „Jugoslavenske narodne armije“, na čijem čelu je bio Mesić. Dokle će hrvatski narod trpjeti takvog čovjeka na čelu države? 


Str. 10


70. Za pad Vukovara krivi su Mesić i Tuđman. No, učinjen je zločin nad zločinom. Mesić je znao reći: Tito je ratni zločinac! Mesić je isto pod simbolom „crvene petokrake“ počinio kao vrhovni komandant JNA ratne zločine, i ogromna rušenja privatne i državne imovine, itd.

71. Sve žrtve Stipe Mesića, mogu protiv njega podići kaznenu prijavu u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu. Istraga o tome što se događalo, o paljevini na tisuće hrvatskih kuća i ubojstava civila, uopće nije vođena. Iako su prizori stravični i pokazuju nečiju odgovornost. 

72. Krajnja okupacija JNA započinje 29. listopada 1991., kada se počinje provoditi naredba o evakuaciji 26 sela zapadnog dijela općine Požega, koju je dan prije toga donio Krizni štab. Vojnom ratnom tehnikom napadnuta su sela i mještani. Na kraju ta rušenja i paljenja kuća pripisalo se Hrvatskoj vojsci. 

73. Poslije zločinačkog poduhvata JNA, evoluirala je „mafija“, koja se je uvukla u sve pore vlasti, gotovo u sve visoke funkcije, u odcjepljenim Republikama, pa i pokrajinama. Danas, kada se ritualno uništavaju narodi, od strane „krvavih i nečistih ruku“, valja napomenuti da se tu ne smije ostati ravnodušnim.

74. Mesić je po struci pravnik, i očito je mogao znati, da krši sve kompletne zakone ponajprije o ljudskim pravima i građanskim slobodama, a onda zakone o zaštiti imovine, prirode, kulture i mora ... itd. 

75. Ove glavne stvari, ostale su u sjeni skrivene godinama. Hrvatski narod ne smije ostati taoc, naravno, i nositi hipoteku tuđeg zločina. Nanesena je velika šteta hrvatskoj zemlji, jer predsjednik Hrvatske je pod navodnicima ratni zločinac, koji ima dva mandata na najvišem vrhu hrvatske vlasti. 

76. Stipe Mesić je bio pretpostavljeni ministru obrane Veljku Kadijeviću, koji je s druge strane iznosio i razrađivao svoj plan JNA za nasilno rušenje vlasti u Hrvatskoj i Sloveniji. Mesić je tu točno sudjelovao u „krivičnom djelu veleizdaje“ Hrvatske. 

77. Istinu o Mesiću, javnost mora saznati. I o ministru obrane Kadijeviću, koji je često putovao na sastanke u Rusiju i od maršala Jazovima, tražio njegovu potporu u izvođenju državnog udara. To će otvoriti pravi put da JNA provede svoj naum.

78. U Beogradu je on već simpatični „Stipe“ jer hrvatski Sabor je razriješio dr. Stipu Šuvaru kao člana SFRJ, a na njegovo mjesto izabrao je Stjepana Mesića – koji je u Srbiji prekršten u (simpatičnog) „Stipu“ Mesića. Tako počinje karijera Mesića u Federaciji, on će biti taj koji se neće ustručavati i libiti da zapovijeda - ako treba – da se i puca po ljudima tj. po narodima. 

U Bjelovaru, 30. svibanj 2007. 

VOĐA POKRETA „ŠTIT“
Branko Stojković

www.stit-bjelovar.hr
e-mail: brankostojkovic1@yahoo.com
Telefon: 095/814-82-90, 091/797-65-56
BJELOVAR / CROATIA

Str. 11

OTVORENO PISMO
(HRVATSKOM NARODU) VI. dio

VOJNI UDAR JNA PROTIV HRVATSKE - IZVRŠIO JE 
PREDSJEDNIK SFRJ-a STIPE MESIĆ !

79. Uvijek kada nastupi period od 15. svibnja, pa do 8. prosinca, neka se Hrvati sjete 1991. godine, i Stipe Mesića kada je on u tom vremenu bio Predsjednik SFRJ-a i Vrhovni komandant oružanih snaga JNA. No, tu se krije njegova uloga, kada je Jugoslavenska narodna vojska (JNA), rušila i palila po Hrvatskoj, i kada je iza sebe ostavila mnoge masovne grobnice. Neka se Hrvati sjete što su proživljavali. Okrutni Vrhovni komandant nije štedio - ni gradove, ni ljude.. Oni koji su nekim čudom preživjeli i ostali zdravi, sigurno se pitaju kako su preživjeli teror Jugoslavenske vojske. 


80. Sada je to pravi skandal u ovoj zemlji, i veliki problem, jer na čelu države imamo čovjeka koji je bio glavni akter ratnih zločina nad Hrvatima. Što treba poduzeti da se odgovorne strukture u Hrvatskoj suoče i zapitaju te počmu istraživati sva nezapamćena zla. Kada se istina utvrdi, cijeli svijet će se čuditi i zgražati, kako Mesić je radio zlo Hrvatskoj, a danas je njezin predsjednik. Jugoslavija je nestala, ali Mesićeve zablude su ostale, čak ih i mi nosimo – jer nas predstavlja. 

81. Stipe Mesić je znao, dok je sjedio u Beogradu o srpsko-crnogorskoj zavjeri protiv Hrvatske, i poticanja i huškanja Srba u Hrvatskoj na pobunu. Federalni predsjednik je očigledno ispunjavao sve njihove naloge. On je bio i glavni „generator“ između Beograda i Zagreba, kojeg je podržao i James Beker, njega, i Antu Markovića, kao najznačajnije čimbenike Jugoslavenske politike. 

82. Mesić i Marković i generali JNA imali su temeljne podatke o broju i rasporedu srpskog i drugog stanovništva u Hrvatskoj, do početka planiranog i izvršenog rata, odnosno uvođenja Mesićeve vojne diktature. Od ukupnog broja stanovništva u Hrvatskoj bili su Srbi 531.502, (poslije popisa stanovništva), i na održanom referendumu, izjasnili su se kao Jugosloveni 379.057 građana. Te statistike, dobro će doći za pojavu pobunjeničkih lidera, gdje trebaju najviše i najžešće djelovati. Ante Marković, kao predsjednik Vlade SFRJ, on je osnovao Pokret za Jugoslaviju. Srpski vođa Jovan Rašković je osnovo Srpsku demokratsku stranku. Itd. 

83. Iako je Predsjedništvo SFRJ-a doneslo odluku 15. ožujka 1991., o utvrđivanju izvanrednog stanja u Jugoslaviji, i razoružavanju nelegalnih paravojnih formacija, dva mjeseca kasnije – izabran je Stipe Mesić za novog Predsjednika SFRJ i Vrhovnog komadanta JNA. Upravo Mesić ostavlja prostor , kao glavni šef, za djelovanje pobunjenih Srba i Crnogoraca... 

84. Mislimo da će Hrvatima sada biti do kraja jasno – tko je predsjednik Hrvatske, i tko je uzročnik glavne krize i bezakonja na štetu Hrvatske. Da pojasnimo: Kada je Beograd i JNA započeo voditi rat protiv Hrvatske, Mesić je sjeo na najvišu funkciju i dužnost na čelo militantne sile. Mesić je trebao Hrvatima otežati osamostaljenje, ili bolje rečeno pravo na ocjepljenje Republike Hrvatske. 

85. Predsjednik SFRJ-a Stipe Mesić imao je sve ovlasti nad svim izvršnim tijelima u Jugoslaviji. Imao je potporu članova predsjedništva; Slovenije, BiH-a, Makedonije, i potporu prijatelja Ante Markovića, premijera SFRJ-a, koji mu je pomagao. Nije džabe Marković dobio nadimak „krvavi Ante“. Bio je to Mesićev „zločinački podhvat“ protiv Hrvatske. Dubrovnik je trebao biti žrtvovan, isto kao i Vukovar. Treba se danas upitati: Što je bio cilj vojnih operacija? 


Str. 12


86. Činjenica je, da je Mesićeva uprava, donijela građanima vrlo teške posljedice. Mesić je Jugoslaviju pokušao održati oružnom silom. Kako to danas zvuči; „Mesić neprijatelj“, i „Mesić domoljub“? Mesić je bio projugoslavenski oirjentiran, a s druge strane bio je tobožnji Hrvat – Ustaša. Mentalitet tog diktatora se ne mijenja. Dobro je on gledao u Srbiji, kako se mobiliziraju Srbi i Crnogorci protiv Hrvatske, i što oružje JNA kada se upotrebi – što će ostati od naroda. 

87. Mesić je pripado jednoj propaloj i imaginiranoj politici. Zbog toga je dosta ljudi poginulo, ostalo invalidi, ili se razboljelo,..., i nastale velike materijalne štete. Plan je napravljen prije i osmišljen. Ovo je sad opasnost s čime se Hrvatska suočava. Moramo naglasiti da je Stipe Mesić bio ravnodušan i spokojan kada JNA razara Vukovar, Dubrovnik, i druge gradove. 

88. Velika je veleizdaja prema Hrvatima. Mesić laže da je tražio političko rješenje. Njegov projekt bio je „zločinački poguban“ i pogrešan za mnoge narode, ne samo Hrvate, nego sve u (bivšoj) Jugoslaviji. Na vrhu piramide, moći upravljanja (Predsjednik, CKJ, JNA,), bio je Stipe Mesić. Mesić je znao za tu laž – da će iz Dubrovnika „hrvatski pobunjenici“ napasti specijalnim raketama Crnu Goru, i glavni grad Titograd. To je bio samo razlog, da JNA sa 30.000 vojnika napadne Dubrovnik, i da ga razara. Dubrovnik je branilo oko 1200 hrvatskih dobrovoljaca, a ne kako je oficir JNA Milan Zec rekao, da u Dubrovniku ima hrvatskih vojnika između 7000 i 8000. 

89. Grad Dubrovnik je najjače započet da se ga ruši 1. listopada 1991. godine u 11:05 sati. Nitko danas nezna i ne odgovara zbog čega je bila pokrenuta takva masovna operacija protiv Dubrovnika? U kojoj su sudjelovali avioni, jugoslavenska ratna mornarica, tenkovi, topovi, rakete, itd. Danas je nužno poticati politička istraživanja, i rasvjetljavanja neistine, kako bi krivci zauvijek bili kažnjeni. Medije ovaj problem mora zanimati, oni su ti, koji javnosti daju svjetlo razuma. 

90. Javni sud se mora pokrenuti i dati se na to odgovor: Je li Stipe Mesić “ratni zločinac“? Nema nitko pravo štititi ratne zločine, i prešučivati ih. Pitamo: Kada ćemo dobiti povjerenstvo za istraživanje i hvatanje politikih zločinaca? Još danas Stipe Mesić na čelu Hrvatske je pod zaštitom ratnog zločina?! Masovna groblja su ostala iza njega, on je prevario hrvatski narod, on je prevario i Carlu de Ponte, on je prevario cijeli svijet? Ta stara Jugo-ljuštura, i „novi“ predsjednik (s dva mandata) u Hrvatskoj. Ovo je stoljeće hrvatske zablude i promašenog carstva. I na kraju pitanje: Zar je toliki ratni zločin zagonetka? Ima li koga da to zanima? 


U Bjelovaru, 01. lipanj 2007. 

VOĐA POKRETA „ŠTIT“
Branko Stojković

www.stit-bjelovar.hr
e-mail: brankostojkovic1@yahoo.com
Telefon: 095/814-82-90, 091/797-65-56
BJELOVAR / CROATIA

Str. 13

OTVORENO PISMO
(HRVATSKOM NARODU) VII. dio


TVORNICA ZLOČINA BILA JE U GENERAL-ŠTABU U BEOGRADU,
A NJOME SU ZAPOVJEDALI MESIĆ I KADIJEVIĆ


91. Za vrijeme svoje vlasti, na čelu SFRJ-a Stipe Mesić nikada nije rekao – ne ubijajte, ne palite, ne rušite,.., no izgleda, da mu to (baš) nije bila neka briga u srcu. Trebalo je tih ratnih godina potrošiti ogromne količine i rezerve oružja iz vojnog skladišta JNA. Tada, nitko pak među nama, hrvatskim građanima nije znao otkud Mesiću i generalima JNA to pravo na primjenjivanju sile, i pravo na ubijanje naroda.

92. U Jugoslaviji se već početkom 1989. godine vidjelo da u Hrvatskoj srpsko stanovništvo (pobunjeno od njihovih vođa) pristaje uz politiku Slobodana Miloševića i JNA u Beogradu. Baš čudno da u vrhu vlasti SFRJ-a su Hrvati – Stipe Mesić, član i Predsjednik SFRJ-a i Vrhovni komadant JNA, Veljko Kadijević, general JNA i ministar obrane Jugoslavije, i Ante Marković, premijer vlade SFRJ-a (Saveznog izvršnog viječa.)

93. Ti Hrvati, pod navodnicima, bili su glavni uvoznici terora i straha iz Srbije. Mesić je tada znao govoriti i naglašavati u medijima – nisam ja u Beogradu advokat Hrvatske! Iza tih riječi se kriju neke važne stvari od sudbonosnog značenja za Hrvatsku. Ono što će hrvati propatiti zbog takve izdajničke politike vidiće se tek poslije. 

94. Hrvatska je daleko mogla proći bezbolnije u procesu svoga osamostaljivanja. Zbog takvih (poturice) Hrvata, mnogi su Hrvati poginuli bespotrebno, te je kraj toga učinjena golema materijalna šteta. Pitamo: Kako je sve mijenjao svoju biografiju današnji predsjednik Republike Hrvatske Mesić i svoje ime od; Stevan, Stevo, Stjepan, Stipe,.., i koji je u Beogradu – kako kaže pričao o ljubavi i suradnji, među narodima i ljudima, i mirnom rješenju krize. Dok je on to govorio, gorio je Vukovar, Dubrovnik, i drugi hrvatski gradovi,

22 Nov, 2018
RAT ZA OLIGARHIJU 2. DIO
Autor crostitonosa 01:05 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

RAT ZA OLIGARHIJU 2. DIO

RAT ZA OLIGARHIJU (2) 


Piše: Branko Stojković 

STRAŠNA ZABLUDA 

Narode, vaši stvarni interesi nemaju ništa zajedničko sa pljačkašima i eksploatatorima na vlasti u ovoj zemlji. Zločini naših tlačitelja dosežu vrhunac. Jer vaši najljući neprijatelji su sada postali „Oligarhi“, imperijalistički silnici. Oni su vas 1991. godine gurnuli u besmisleni rat. Tobože da vi branite zemlju od ugnjetavača i okupatora. A oni su dotle pljačkali i bogatili se, a sad vi ponovo želite slobodu. Istina je da u ovoj zemlji se ne može više nitko živjeti, osim „oligarha“ i njihovih pokornih sluga. U 21. stoljeću robovi su opet aktualni na djelu. U Hrvatskoj građani ne rade više za novac, nego svi rade za „obrok“ da bi preživjeli. 

OD GOSPODARA RATA DO PREDSJEDNIKA HRVATSKE 

Mesić je stresao sa sebe staru komunističku kožu, postavši demokrata. Upravo je tako bila zamišljena demokracija. Mnogi ljudi su u ratu poginuli i nastale su velike materijalne štete, sve je gorilo, a u tome je bila nadzemaljska mudrost vođe Stjepana Mesića. On je shvatio svoj prvi korak, kad je u ostvarenju svojih ciljeva počeo vojna osvajanja. Postavši predsjednikom predsjedništva SFRJ-a i Vrhovnim komandantom JNA. U tom ratu u Jugoslaviji, komunističko carstvo je zauvijek propalo. A na noge je stalo djelovati njegova „lešina“, koja je dobila naziv „komunistički - kapitalizam“. 

MESIĆEVE PLANIRANE PLJAČKE NISU SLUČAJNE 

Mesić laže beskonačno, i za to ne odgovara, nego nastavlja svoju prljavu igru. A netko kaže samo jednu istinu, dobije otkaz, tj. izgubi posao, ili završi u zatvoru. U mojim očima cijela je stvar bila namještena, isto onako koko je i TITO vladao 40 godina kao diktator. Isto je i sada. Državne odrednice su stvaranje godinama Mesićevih afera; Zagorac, Glavaš, Petrač,.., i.t.d. Sa kojima se zabavlja iovako bijedan i glup puk. Mesić je čovjek kojega je školovala UDB-a, i zato ga nikada nitko nije ulovio u istini. I to je sva njegova tajna društvenog uspjeha. Teško je progledati kroz sve laži, što ih je izrekao Stjepan Mesić. On je i dalje ugledni vojskovođa, političar, poduzetnik,.., i najposlije predsjednik Republike Hrvatske. 

ROBSTVO KOJE VOLE LJUDI 

Branko Stojković uvijek razmišlja o tome kako bi sa svojom knjigom „RAT ZA OLIGARHIJU“, pomogao hrvatskom narodu da shvati svoju poziciju i ulogu u Europi i Svijetu. Hrvatska je sad izmišljena država s kojom upravljaju pljačkaši zvani „Tajkuni“. Hrvatska plovi na „santi leda“, a njeni narodi, svakog časa čekaju da se utope. Na stranicama te knjige opisao bih i razotkrio primjere zla, koji su, bile laži, a maskirani su bile u istinu. Laži u koje vas Mesić i njegova družina uvjerava su vaša bolesna propast. Stjepan Mesić je kao predsjednik SFRJ-a i Vrhovni komandant JNA 1991. godine razarao Jugoslavenske republike, ta tako i hrvatske gradove, danas njegove sve osnovane građevinarske tvrtke obnavljaju i izgrađuju, što je on namjerno porušio. Dakako sve to dobro plača narod. 

SVE MESIĆEVO BOGASTVO JE ZAPOČELO OD PRISVAJANJA NAŠIČKE CEMENTARE 1992. GODINE 

U bivšoj Jugoslaviji je to tako ispadalo, da je Josip Broz - TITO bio zatočeno božanstvo, jer nitko mu ništa nije mogao. Tako je i danas slično - da Stjepan Mesić u Hrvatskoj radi što hoće, i za to ne odgovara. Za svoje postupke koji imaju krvavu i nepravednu pozadinu. Međutim, ako u Hrvatskoj na čelu sjedi glavni šef Stjepan Mesić, koji zloupotrebljava svoj položaj i ovlasti, odnosno koristi svoje jake veze za stvaranje milijarderskih profita u svom privatnom biznisu. No, sve je počelo to bogaćenje od našičke cementare koju je preuzela 1992. godine njegova kći. Mesić je godinama izvlačio novac iz državnog proračuna za sanaciju i obnovu te tvrtke. Ta taj način je razvio niz svojih privatnih poduzeća. 

IZ SJENE MESIĆ UPRAVLJA SA „NEXE GRUPOM „ 

Od obične cementare nastala je „NEXE GRUPA“, koja se razvila od novaca iz džepova hrvatskih građana. Sad Mesićeve tvrtke posluju u desetak stranih država. I dalje tim tvrtkama u Hrvatskoj se namještaju razni poslovi. Mesićeva grupa u pretvorbi i privatizaciji je došla do drugih ogromnih kapitala – dionica i to u bescjenje. Izgleda nikoga ne zanima pitanje osobnog bogaćenja na račun naroda. Mesić je već sedam godina predsjednik Republike Hrvatske, zahvaljujući njegovim pljačkama, narod je pretvoren u masu siromaha. Smiješno je kada Mesić obećava da će se obračunati sa onima koji su zemlju pokrali. I da će oni morati vratiti novac. 

PUNJENJE DRŽAVNOG PRORAČUNA ZA BOGATAŠE 

Godinama se novac iz hrvatskog državnog proračuna slijeva u Mesićeve privatne džepove. Od toga novca je stvoreno 300-tinjak Mesićevih poduzeća, što je ogromni kapital. Glavni vlasnik „NEXE GRUPE“ je Stjepan Mesić, čije vlasništvo vrijedi u milijardama kuna. Činjenica je kako Mesić nikada nije odgovarao za svoja zla i kriminale. Tko amnestira Mesića, i tko pokriva sve njegove teške grijehe? To pitanje je isto, kao i pitanje kako je TITO bio veliki zločinac, a proglašavan je velikim čovjekom. Mesić sve želi pretvoriti u politički spektakl, da bi izbjegao – da hrvatska nacija shvati da je on veliki ratni zločinac i profiter. Hrvatski predsjednik Mesić ima dva mandata, i to za nagradu. Ne može postati osumnjičenik, jer hrvatski građani nemaju osobne svijesti i znanja. 

KOMUNISTI SU POSTALI PRVI KAPITALISTI 

Kada sam istražio istinu o Stjepanu Mesiću, on mi se je zgadio kao čovjek. Mesić je morao poništiti svu konkurenciju svojih neprijatelja; Miroslava Kutle, Ivića Pašalić, i drugih... Sjetimo se samo, kako je Mesić javno optužio Kutlu da on ima 178 poduzeća, kojima i sam nezna sva imena. Danas Mesić ima oko 300-tinjak poduzeća, pa nikome ništa. A da ne govorimo o Ivici Todoriću, i drugim hrvatskim tajkunima. Kojima je rat bio brat. Poslije ovih zadnjih izbora 25.11.2007., za zastupnike u Saboru RH, jasno se je vidjelo – da je „opalila“ ista prijevara, te iste stranke i ljudi su opet ostali na vlasti. U biti nije se ništa promijenilo. Scenarij je ostao stari. Građevinski lobiji na čelu sa Mesićem i Čačićem (HNS), učvrstili su još bolju poziciju. Oni i dalje planiraju ubiranje novca od naroda putem: „NEXE GRUPE“ (Bilokalnik, Slavonija IGM, cementara Našice, Tvornica opeke Sarajevo d.o.o., IGM „Stražilovo“ d.o.o. Sremski Karlovci, Beton MIX – Zagreb,.i.t.d.). Upravljanje trgovinama, izgradnja, prodaja stanova i apartmana... Hrvatska „NEXE GRUPA“ posluje u Keniji, Rusiji, Mađarskoj, Bugarskoj, Sloveniji, BiH, Srbiji, Crnoj Gori,... A nedugo je preuzela i kamenolome od Vlade Zeca i Kamen-Ingrada. 

MESIĆ KAO PREDSJEDNIK JE SRAMOTA ZA HRVATSKI NAROD 

Kada nam se je Stjepan Mesić u svom govoru obraćao na Hrvatskoj televiziji, u svojoj novogodišnjoj poslanici, izrugao se je narodu: „Kako je učinjen krupan korak unaprijed“, i da kao predsjednik Republike Hrvatske i sam je zadovoljan. On nadalje kaže: „Jer dosta je učinjeno i na dobrom smo putu za EU i NATO.“ Nitko ne pita Mesića kad ide na putovanja u Rusiju i Keniju, što je zapravo on tamo radio i čime se je bavio? Činjenica je da i hrvatski narod ima problema sa pamćenjem, i da je duboko bolestan, kad sve to gleda i šuti. Hrvatska zemlja je Mesićeva prćija. Dva desetljeća tu taloži se „mulj“, a mediji koji su korumpirani i nalaze se u rukama OLIGARHIJE, narodu ispiru mozak. Ljudi svakodnevno bezbolno prihvaćaju „nova poskupljenja“ hrane, energenata, i svega ostaloga. Iako građani su nezaposleni i nemaju nikakva primanja. Narod je sad pod jarmom nasilja, terora i prijevare... 

BOGATAŠI PREKO NOĆI U RATU 

Bogataši, tj. oligarhija su plod „Domovinskog rata“ i promjene u Hrvatskoj. Jedna od velike nesreće hrvatske povijesti je to, što je Hrvatska ustala u krivo vrijeme demokratskih promjena, i dobila vlast „vašarsku i cirkusantsku“. Možemo beskonačno razglabati o Mesićevim poslovima, a njegovim firmama namještaju se izgradnje: škola, dvorana, i drugih objekata koji se grade od novaca iz državnog proračuna. Dobar je primjer gradnja bjelovarskih srednjih škola i sportske dvorane, i obnova gimnazijske kupole. Sve te radove Mesić je uredno obišao, i nije ga bilo sram što su njegove tvrtke u tome sudjelovale. U našoj Bjelovarsko-bilogorskoj županiji Mesiću su to omogućili gradonačelnica Đ. Adlešić i župan D. Bajs. Zato su bili poželjni da na izborima uđu u Sabor RH. U Hrvatskoj na djelu su organizirane pljačke i svemoguće prijevare. Poskupljuju kruh i mlijeko, a političari i klero-svećenici hoće da se širi populacija novorođene djece. 

PARTIJSKA „CRVENA HRVATSKA“ DRŽI NAUK RIMO-KATOLIČKE CRKVE 

Ekumenizam krasi „bodljikava žica“ i robovlasnički sistem, jer u Hrvatskoj nema ni slobode, ni građanskih prava, jer je iluzija potpomognuta imunitetom „finih krvnika i đelata“ nad narodom. Mesić je pretvorio Pantovčak u bazu i logistiku za svoje pljačke hrvatskog naroda. Zemlja se nije odmaknula od komunističkog doba. Policija je u rukama partijske stranke, koja štiti ustavno i zakonski bande pljačkaša na vlasti. Na sličan način ČEKA je preimenovana u USKOK. To nam je dokaz kakva nam je država, vlast i policija. Bivši komunisti koji su 45 godina varali, imaju na što sad trošiti novac koji su porezima ubrali od naroda. U napuhavanju lažne države tek sad pojedinci su počeli shvaćati koliko je Hrvatska uništena zemlja, a bila je bogata. Stari komunisti i UDB-aši jedino su oni zaglibili u raskoši. Prevareni i potišteni građani postali su umorni i nevažni. 

I OVA JE ISTINA PRESUĆENA DA JE JOSIP BROZ TITO BIO SLUGA 

Nikada nigdje ovo nije bilo zapisano, a možda je i namjerno prešućeno, jer nitko nije istražio da je TITO bio sluga na poljoprivredno-gospodarskom imanju kod obitelji Čižmeković u Gornjim Plavnicama nedaleko od Bjelovara. Smatram da je ovo vrlo koristan podatak, koji pokazuje tko je u stvari bio TITO prije nego što je postao velikan, kojemu su čak narodi slavili rođendan i održavali priredbe. U Gornjim Plavnicama kod saborskog zastupnika HSS-a Zvonka Čižmekovića 1923. godine TITO je bio sluga (što potvrđuju i obiteljske fotografije). Kad je TITO došao na vlast u imanje Čižmekovićevih nije dirano, kada se otimala bogatašima i kulacima imovina. To je dokaz da tadašnja pravda i zakoni nisu bili isti za sve. U vrijeme komunizma u Gornje Plavnice dolazili su poznati oficiri JNA (general npr. Martin Špegelj i dr.) i političari. U TITOVOJ biografiji nigdje to nije bilo zapisano. Obitelj Zvonka Čižmekovića: sin Vlado, snaha Ankica,unuk Dražen i unuka Marina dobili su 1989. godine pismeni dopis da se pridruže demokraciji i HDZ-u u Hrvatskoj. U obitelji Čižmeković, negdje prije 1990. godine dogodila se je velika tragedija. Danas ta obitelj i to poljoprivredno gospodarstvo više ne postoje. Moram ovdje reći: Naravno, partija (SKJ) nikada nije imala čistu viziju svog stvaranja, odnosno nikad nije bilo riješeno od samog početka u njoj „nacionalno pitanje“, kao i njen razvoj. U tome ona nije bila osnovica stvaranja jedinstva radničke klase u svijetu, ili bolje rečeno to je bila najstrašnija prijevara zvana socijal-demokratski pokret. 

OD SLUGE DO VOĐE 

Partija se nikad nije izvukla iz religiozno-sektaške izolacije, da bi se uklopila u čistu organizaciju. To je i dokaz da je TITO 1970. posjetio PAPU u njegovom sjedištu u Vatikanu. No danas se slobodno može reći da je partija imala velike iluzije i da građani su platili, i to na razne načine takvu politiku. Opasne sile uvukle su ih u imaginaciju, kao što ih i danas u to uvlači Mesić. I TITO je u svojim strastima i snovima sanjao revoluciju i prvi korak u ostvarivanju svojih snova da vojno mora porobiti građane i zemlju sa svim njezinim prirodnim bogatstvima i potencijalima. Josip Broz Tito je proveo četrdeset godina na čelu Komunističke partije, odnosno Saveza komunista Jugoslavije, godinama je varao građane (radnike i seljake), kao što to danas čini i Mesić. 

U Bjelovaru, 

VOĐA POKRETA „ŠTIT“: 
Branko Stojković 

www.stit-bjelovar.hr 
e-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
CROATIA / BJELOVAR 
Telefon: 095 / 814-82-90 ; 091 / 797-65-56 
22 Nov, 2018
RAT ZA OLIGARHIJU 1. DIO
Autor crostitonosa 01:04 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

RAT ZA OLIGARHIJU 1. DIO

RAT ZA OLIGARHIJU (1) 


Moja knjiga ( koju pišem) nije nikakva puka naklapanja i propaganda, nego je istina o krvavom hrvatskom podzemlju. No, moj cilj - nije da se bavim „njima“, nego, ja ostavljam otvoreno pitanje: Zašto mi građani to sve dozvoljavamo? Kakva nam je onda budućnost ili sigurnost življenja ? 

RAT ZA OLIGARHIJU 

PIŠE : Branko Stojković 
brankostojkovic@yahoo.com
095/814-82-90

Lude 90-ete kada je kriminal bio gotovo legtimna stvar i oblik života, još ni iz blizine nije iza Hrvatske. Rat je završen. Neki od „junaka“ iz tog vremena su mrtvi, neki u zatvorima, a neki su bogati. Očigledno i Hrvatska kao i druge zemlje u tranziciji, koja je uz to prebrodila i Domovinski rat, predstavlja „raj na zemlji“, za kriminalce, s mnoštvom mamaca koji pomažu brzome i nekažnjenom stjecanju novca. Podatak koji se uklapa u stereotip o Hrvatskoj kao opasnoj zemlji, do srži zatrovanoj organiziranim kriminalom unutar kojega je jedino moguće poslovati. Takva percepcija Hrvatske , međutim, poprilično je zastarjela i slična je onoj svojedobnoj zapadnjačkoj predodžbi o Južnoj Americi. Hrvatska ješ ni danas nije stabilna zemlja - nego je korupcijsko - birokratizirana u 21. stoljeću. Stjepan Mesić je predsjednik Hrvatske države, koja u biti ide na gore. Mesić je potpisao Kovenciju Ujedinjenih naroda za borbu protiv organiziranog transnacionalnog kriminala. Dok i sam Mesić spada u kategoriju najcrnje svjetske sfvere, jer i on je umješan u - najkažnjivija djela. 

Prerma posljednjem istraživanju Transparency Internacional Hrvatske, parametri korupcije u našoj zemlji su toliko visoki da nas stavljaju zajedno sa Albanijom na zečelje spiska svih zemalja Evrope napravljenom prema stupnju korumpiranosti u njima. Glavna prijetnja političkoj stabilizaciji i privrednom razvoju širom jugoistočne Evrope je organizirani medjunarodni kriminal. Ratovi u bivšoj Jugoslaviji i propast izgradnje zdravih demokracija u toj regiji dodatno su značajno otežali problem. Demokraciju su iskoristili oni, koji su na to imali najmanje prava. Na području gospodarstva svakako ima najviše kriminala, koji je očigledno povezan s centrima politieke moći, koji štite one koji čine takva kriminalna djela. Stoga ako ovdje govorim o organiziranom kriminalu, onda bi trebalo korjenito promjeniti naš sustav i činiti sve da se isti koliko je to uopće moguće, iskorijeni. 

Problem povezanosti vlasti i organiziranog kriminala jedno je od najosjetljivijih pitanja poslijeratne Hrvatske. Da mafija još uvijek ima dugačke ruke, svjedoći nerasvjetljena ubojstva ljudi koji su na neki način bili uključeni u pokrenute sudske procese protiv kriminalnih grupa. Zbog jakih veza sa mnogo političara, hrvatska mafija svoje svakodnevne "poslove" obavlja bez mnogo straha od zakona. Upravo tako imamo - rat poslije rata. Smrt i strah postali su sastavni dio našeg življenja. U ovakoj psihološkoj atmosferi, ohrabreni su ne samo afirmirani kriminalci već i oni pojedinci koji nikada ne bi ispoljili kriminalno ponašanje. 

Građani Hrvatske kao jedan od najvećih problema vide organizirani kriminal i korupciju, koji su na trećem mestu – odmah nakon nezaposlenosti i siromaštva. Nakon katastrofalnih iskustava s devedesetih, pa prema ovamo, država je u poslednjih nekoliko godina, u zakonskim okviroma, formirala specijalnu agenciju USKOK, vlast je željela pokazati - da ona želi stati na put organizovanom kriminalu, ali pokazalo se - da to nije dovoljno: U galeriji likova koji su nas posljednje četiri godine uveseljavali iz Banskih dvora, titulu najzaprljanijeg uvjerljivo odnosi ministar prometa, turizma, mora i razvitka Božidar Kalmeta. Malo koja ministarska karijera puna je skandala kao ona bivšeg zadarskog gradonačelnika. 

Mafijaške organizacije uživaju zaštitu određenih političkih krugova. Ta zaštita se ljepše naziva korupcija i prisutna je u svim segmrentima našeg društva. Korupcija prodire u vlast na najvišim razinama. Organizirani kriminal djeluje u smjeru ekonomske ekspanzije, izgradnje koalicija među “financijašima” različitih država i provode svoje vlastite interese. Da bi organizirani kriminal nesmetano cvjetao u Hrvatskoj, ovisan je o zaštiti koju mu pruža vlada Ive Sanadera. I to sve u mogućnostima koje pruža globalizacija međunarodnog kapitalizma. Gangsterima je odgovaralo da se uvuku vrhove države, da u svoje redove političare i da ih oni drže na platnom spisku. Međutim, vremenom kriminalci su shvatili da su oni osobno mnogo sposobniji od predstavnika vlasti. Hrvatska se zato sve više suočava sa eksplozijom organizovanog kriminala. A gotovo svakodnevno ne prestaju pljačke banaka, kao i drugih novčanih poslovnica. 

Kada kažemo"centri moći", na šta se to, zapravo, odnosi? Postoji nekoliko centara moći u zemlji i oni su locirani pri velikim strankama; Hrvatske demokratske zajednice (HDZ), Socijal- demokratske partije (SDP) Hrvatska seljačka stranka (HSS),.., to su centri moći koji pripadaju stranačkim političarima... To samo pokazuje kolika je moć koja je koncentrirana kod određenih stranaka, koji se financiraju iz državnog proračuna. Naravno ne samo oni , nego i oni koji im iz sjene pomažu. 

U Bjelovaru, 
VOĐA POKRETA "ŠTIT" 
Branko Stojković 

CROATIA / BJELOVAR 
www.stit-bjelovar.hr 

TELEFON; 
095/814-82-90 
21 Nov, 2018
VIDIO SAM MNOGE USTAŠE PLAĆENE PO ZADATKU !?
Autor crostitonosa 14:33 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

IPAK SAM OSTAO VJERODOSTOJAN U ONOME ŠTO SAM GOVORIO I ČINIO?! Stajao sam rame uz rame Domagoju Margetiću, novinaru kada je dizao revoluciju po gradu Zagrebu, i išli smo u ulici ilicu pod prozore stana predsjednika RH., Stjepana Mesića, i išli smo "vikati" na trg bana J. Jelačića, i išli smo pred službene prostorije od HDZ-a u Zagrebu. 

Mi smo tada bili jedna "šačica" ljudi. Danas mi je malo smiješno - kad se sjetim kako smo išli uz Margetića, koji je nosio veliki ručni megafon i na koji se je od derao kao lud: "dolje Mesić! I dolje HDZ-e!" itd. Te, sam rekao Domagoju, da se stalno ne ponavlja, i da u tu svoju viku ubaci i neke druge parole. 

Odnosno, rekao sam Margrtiću, da se ne ponavlja 20-tak puta jedno te isto. Cijelo vrijeme uz naše te spontane aktivnosti - pratio nas je jedan policijski vod, i jedan inspektor u civilu koji je s "moto-rolom" stalno nešto preko nje pričao. Kad smo se zamorili i ispuhali i pomalo premrzli, zatim smo odlučili poći svako svojoj kući... No, prije nego sam ja krenuo kući, pristupi mi je taj policijski inspektor u civilu i pruži mi ruku, i s mnom se pozdravio,..,kazavši mi da sam ja Branko Stojković iz Bjelovar. Iz našeg kratkog razgovora, inspektor mi je rekao da je i on bjelovarčanin, koji radi u policiji u Zagrebu. Ono što je nas dva vezalo je sportski život, i trčanje u parku "Borik". 

Mi smo se srdačno još jednom pozdravili i ja sam otišao. Poslije našeg malog prosvjeda u Zagrebu, za tjedan dan ja sam sazvao konferenciju za novinare u prostorijama ŠTIT-a u ulici I. V. Trnskog 12A u Bjelovaru. Na tu konferenciju je trebao doći i pozvani Domagoj Margetić, koji se nije pojavio, niti više javio. 

Od tada se ja i Domagoj Margetić, poslije nismo vidjeli, niti se je nije opravdao što nije došao. Na tu konferenciju udruge ŠTIT je došla gospođa Ana Lučić, nevjenčana supruga od Mladen Schwartza (sad pokojnim), vođom ultra hrvatske desnice. Ni pozvani Mladen Schwartz se nije pojavio. 

Kad danas razmišljam o svemu tome - tko su ti ljudi: Domagoj Margetić i Mladen Schwartz? Jedan i drugi su potomci bivših komunista. Schwartz se je rodio u Beogradu u Srbiji, a otac mu je bio oficir JNA i takvi potomci "udbaša" su bili pozvani da govore o Hrvatskoj i hrvatskom patriotizmu... Kad sam se god vidio sa gospođom Anom Lučić, uvijek mi seje žalila kako su ona i Mladen Schwartz gladni, i da nemaju nikakve prihode i sredstva za život. Te, gospođa Ana mi je rekla da ima bolest šećernu... Poslije sam se upoznao sa istim likovima; dr. Tomislavom Dragunom iz Zagreba i Ivom Matanovićem iz Zadra. 

Sve njih je netko dirigirao da - rade ono što su radili. Danas njihovi plodovi političkog ili drugog rada ne postoje. 
Ja sam ipak ostao vjerodostojan sve što sam govorio i radi ovih zadnjih svojih 30-tak godina. 

----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A 
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 20.11.2018. godine 
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 4532.
21 Nov, 2018
Todorić ismijava narod na sve mile načine.
Autor crostitonosa 14:31 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

OVO JE PRAVA SRAMOTA ZA POSRNULU PRAVNU DRŽAVU HRVATSKU! 
Danas na veće prije 17,00 sati ja uključim svoje TV-e i mislim da ću nešto pametno čuti u vezi puštanja iz zatvora na slobodu Ivice Todorića, a ono na HRT-u na svim programima o: svećeničkim glupostima, i slušamo tu za večeru o raznim bolestima o raku, tumorima, i bolesti crijeva, dojki, i šećernim bolestima, itd. 

Da to sve čovjeka zgadi kada ide večerati. No, u to vrijeme počinju i farmaceutske kuće sa svojim reklamama o lijekovima i preparatima... pitam vas: sjećate li se ovih njihovih danima emitiranih riječi: "grčavi, proljevi, nadutost", i dr. Kao što sam to već rekao - upravo kada idete jesti... 

Sve je to sramota, nema pravih vijesti i informacija, i emisija o najvećem lopovu i pljačkašu Ivici Todoriću. To stvarno govori kakva smo mi to umno retardirana i hendikepirana država... Todorić ismijava narod na sve mile načine.. Najprije kažu njegovi advokati Jadranka Sloković i Čedo Prodanović; novaca nema - a onda Todorić plati kauciju. 

----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A 
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 20.11.2018. godine 
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 4533.
21 Nov, 2018
Pitam vas: sjećate li se ovih njihovih danima emitiranih riječi: "grčavi, proljevi, nadutost", i dr.
Autor crostitonosa 14:30 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

OVO JE PRAVA SRAMOTA ZA POSRNULU PRAVNU DRŽAVU HRVATSKU! Danas na veće prije 17,00 sati ja uključim svoje TV-e i mislim da ću nešto pametno čuti u vezi puštanja iz zatvora na slobodu Ivice Todorića, a ono na HRT-u na svim programima o: svećeničkim glupostima, i slušamo tu za večeru o raznim bolestima o raku, tumorima, i bolesti crijeva, dojki, i šećernim bolestima, itd. 

Da to sve čovjeka zgadi kada ide večerati. No, u to vrijeme počinju i farmaceutske kuće sa svojim reklamama o lijekovima i preparatima... Pitam vas: sjećate li se ovih njihovih danima emitiranih riječi: "grčavi, proljevi, nadutost", i dr. Kao što sam to već rekao - upravo kada idete jesti... 

Sve je to sramota, nema pravih vijesti i informacija, i emisija o najvećem lopovu i pljačkašu Ivici Todoriću. To stvarno govori kakva smo mi to umno retardirana i hendikepirana država... Todorić ismijava narod na sve mile načine.. Najprije kažu njegovi advokati Jadranka Sloković i Čedo Prodanović; novaca nema - a onda Todorić plati kauciju. 


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A 
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 20.11.2018. godine 
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 4534.
21 Nov, 2018
SRBI SU BOLJI OD ARAPA, ROMA I KINEZA KOJE NAM ŠALJU DA IH NASELE U HRVATSKU?!
Autor crostitonosa 14:10 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

MARKO JURIĆU TVOJE RIJEČI SU MAČIJI KAŠALJ A NE STVARNI NAPREDAK DRUŠTVA! Marko zašto mene ne pozoveš u svoju emisiju "PODCAST VELEBIT" a pozivaš političke mrtvace koje oživljavaš?! Ja sam fenomen i bio bi zanimljiv da narod čuje što ja mislim, i da čuje pravu istinu... 

Vidim da spozvao Dragu Krpinu, bivšeg komunistu i HDZ-ovca, saborskoga zastupnika, ratnog predsjednika kriznog stožara za Dalmaciju, odnosno Split. Ti tvoji gosti su obična nula, već smo brojno puta čuli sve njihove otrcane riječi.. 

Udruga "ŠTIT je registrirana organizacija, koja je sad u ilegali, jer bjelovarska policija je na čelu sa Žarkom Čanađijom, je razbijala našu jezgru. Sad pokret ŠTIT je postala ulična borbena gerila. Jer, kao što sam rekao nitko Branka Stojkovića ne poziva u bilo kakvu emisiju, zato što svi ste vi isti... 

Pokojni Stjepan Radić vođa tobože seljačke stranke, je imao svog srbina Svetozara Pribićevića, a i Tuđman, Mesić, Josipović, Kitarović i Plemnković imaju svoga srbina Milorada Pupovca, koji je lamantalo na hrvatskoj političkoj sceni. 

Već godinama gledamo "kupovanje mira" a to su socijalne pomoći, porodiljne naknade, nadoplatki za djecu, karitasi, itd. Mnogi te socijalne pomoći i dječije nadoplatke i porodiljne naknade nisu zaslužili. Nama narodu stalno ubacuju svakakve gluposti; Gay parade, istanbulske konvencije, Marakeški sporazum, i dr. Dok s druge strane vodećim političarima nije ih briga kako Hrvatski narod živi. 

Kao što sam puno puta kazao HRT-e skriva svu bijedu i siromaštvo hrvatskog naroda. Građani plaćaju takvu televiziju i što od nje dobivaju?! Prošli smo sva sranja koja nismo kao ljudi trebali proći; dogovoreni rat Tuđmana, Miloševića i Izetbegovića, detuđmanizaciju 1994., i 2000., od Mesića i Manolića.
Danas se ovaj bijedan i siromašni narod laže kako se sve ovdje odlučuje u Saboru RH., Vladi i u uredu Predsjednice, a u stvarnosti se o svemu odlučuje vani; u Vatikanu, Briselu, UN-u i NATO-u. itd. Ne treba zaboraviti ništa, pa ni čak svećenika Tomislava Duku, koji je pred rat kazao; Bog nam je poslao Franju Tuđmana "mesiju". 

Na svakom ćošku gledamo svetogrđe, i ovoga se možemo sjetiti sukoba na saboru HDZ-a Ivić Pašalića i Ive Sanadera, kada je Božidar Kalmeta kazao sa Ivu Sanadera da; ga je Bog poslao. Ta trgovina sa Bogom je veliki grijeh i prokletstvo. 

Hrvati i Hrvatice danas kao da su "zombiji" i "klonovi" jer šute na sve gadosti i zablude. Dobili smo PDV-e 25 posto, ma u kojoj to državi postoji?! Imamo 240 raznih drugih poreza, harača, prireza, i kamatarenja.. Što je narod dobio uz kriminalnu pretvorbu i privatizaciju 1991., koju je vodio šef kapitala Josip Manolić - Joža. 

Ogromnu štetu nam je nanesao HDZ-e i Franjo Tuđman, i njihova ideja o 200 tisuća bogatih obitelji, koji će voditi Hrvatsku. Pisao sam o tome kao 2017. godine, hrvatski narod je potrošio 6 milijardi kuna, na tablete za živčane i krvno vaskularne bolesti. 

Udba je stvorila Hrvatsku, i u takvoj zemlji se zbog ovakvih pojava rađaju hendikepirana, retardirana i nakazna djeca. Dok s druge strane mladi sad bježe van, jer ovdje ne vide nikakav život... Bilo je pisano o tome kao jedan milijun Hrvata, pati od ovisnih bolesti - alkohola. 
U tobožnjoj Hrvatskoj je nerješeno nekoliko tisuća ubojstava, velikih kriminala i terorističkih akcija... prijenekoliko godina iz Italije i Francuske, je očišćeno na tisuće Roam, koji su došli u Hrvatsku, i ovdje žive bez ikakvih dokumenata... Nezaposlene ljude i egzistencijalno uništene - trebali su otkupljivati ponovo svoje stanove. 

Legalizacija bespravno izgrađenih kuća i objekata koštele su oko milijun Hrvata, milijune,.., sve je to bilo izvlačenja zadnjih novaca iz džepa hrvatskih građana. Ne treba zaboraviti uništena i napuštena hrvatska sela. Ratno profiterstvo i zločini nisu osuđeni - ubojice slobodno šeću po ulicama..

Milijuni i milijuni kuna su potrošeni na advokate i obranu u Den Haagu; Ante Gotovine, Maladena Markaća i Ivana Čermaka, i drugih haških uznika. Mesić je bio Vrhovni komandant JNA, koji je razarao Vukovar, i druge hrvatske gradove. Hrvatski narod košta isto date penzije i plače svećenicima, i trošenje novaca za mnoge kumire i hramove.. 

Još uvijek danas primaju penzije bivši Antifašisti - partizani, njihova djeca i potomci... HDZ-e i SDP-e dvije polovice, kao jedna cjelina su sanirali hrvatske banke sa milijardama kuna, koje su na kraju prodane strancima. No, i članstvo u EU nas košta godišnje 5 milijardi kuna. Odvajamo ogromni novac za "reket" Vatikana jer Tuđman je potpisao četiri ugovora sa "svetom stolicom" i danas nas to sve košta dodatno milijarde i milijarde kuna... 

U Hrvatskoj se skriva ogromna nezaposlenost i svi drugi veliki problemi nacije. Trđman je bio partizanski major OZN-e i u drugome svjetskom ratu je iza sebe ostavio brojne leševe. SFR-Jugoslavija se je raspala zbog dogovorenog rata saveza komunista u Jugoslaviji. 

Ratno profiterstvo je doseglo veliki nivo: Slobodan Milošević i njegova obitelj imaju dionice u Zagrebačkoj banci, i u tvornici duhana u Rovinju, isto tako i obitelj od Tuđmana ima dionice u Srbiji - u Beogradu. Opljačkani je novac od hrvatskih iseljenika. U Hrvatskoj se je desilo veliko krvoproliće u vremenu od 1991.,-1995. godine, a izdajnička politika je donesla amnestiju i aboliciju za mnoge ubojice i kućopaljitelji... 

U ratu su učinjene mnoge protu ratne konvencije - jedna je od njih kad su iz aviona bacali "zaraženu paučinu" iznad Bjelovara, tj. iznad cijele Hrvatske. Danas mnogi građani su bolesni i umiru prije nego što su doživjeli normalne životne godine. Tu je laž o raketiranju Banskih dvora. Tuđman je došao na vlast 1989. godine, i odmah je počeo renovirati zatvore i sudove, jer je znao da poslije Franje će ostati "veliko sranje". Sada slušamo hvalospjeve o braniteljima i velikim herojima "Domovinskig rata", no sve su to ogromne laži. Nizale su se afere za aferom - a jedna od njih je afera HYPO. 

Nemoralnog Mesića je na mjesto predsjednika dovela kriminalna albanska organizacija "Osmani" , odnosno Čazim Osmani -Felix. Koji je financirao Mesićevu izbornu kampanju. Nikada nije razriješeno ubojstvo bankara Ibrahima Dedića, kod kojega su mnogi hrvatski političari dolazila za kredite. 

Naseljavanje "šiptara i janjevaca " sa nastavlja u Hrvatskoj, posebno u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Terrizam i atentati ne prestaju, posebno u Zgrebu, gdje gore mnogi zapaljeni auti... Sjetimo se atentata na Ivu Pukanića i Niku Franića, naručitelj ubojstva još nije poznat. 

Prodani su mnogi hrvatski hoteli strancima, na primjer hoteli na Hvaru. Za mnoga ubojstva i 20-tak tisuća spaljenih kuća nitko nije odgovarao. Stvorena je mnoga mržnja i osveta. Koji se je desio kriminal oko Petrokemije Kutina, i danas se o svemu šuti. Ta firma radi na 6 hektara prostora, a proizvodi dnevno 400.000 tona umjetnog gnojiva. 

Mnogi ljudi imaju zbog "otrovne prehrane" rak debelog crijeva, ili gastro takta, itd. Nas narod su uveseljavali sa: tablama na ćirilici, spomenicima, suđenjim Dinku i Nadi Šakiću, Sanaderu, i sad Ivici Todoriću,.., pitam vas što sve to nama treba - žrtve smo tuđih nametljivih stvari i sidroma... 

Nikada nije riješeno ubojstvo Miroslava Barišića - Mire, i druga politička ubojstva... Bivši ratni partizanski zločinci su u drugom svjetskom ratu bili: Tuđman, Hršak, Manolić, Bobetko, Krleža, i drugi, svi su bili stacionirani na zagrebačkom Tuškancu. To su sve ne riješena pitanja koje očito nikoga nije briga. Danas moramo raspravljati i nešto spominjati, ono što su nam u naslijeđe ostavili ti svi krivokletnici i zločinci. Ukidanje tajne policije SZUP-a i suđenje Vinka Sindičića, i ukinuta emisija Denisa Latina "Latinica" na HRT-u, je dokaz da naše društvo se i dalje kalja i nikuda ne ide. 

"Bratstvo i jedinstvo" nije prestalo između bivših UDBA-ša na Balkanu. S njima u kompi je i Rimokatolička crkva, koja sudjeluje s bivšim komunistima u pljački Hrvatskog naroda. Ne treba zaboraviti aferu "Mirjana Pukanić" koju je Mesić smjestio u psihijatriju bolnice na prislino liječenje. 

Tu su i dijamanti za kupnju tobože oružja za obranu Hrvatske. Zatvaranje generala Vladimira Zagorc i likvidaciju Ferdinanda Jukića i Ivane Hodak, kćerke bivše visoke dužnosnice i podpredsjednice vlade RH., Ljerke Mintas - Hodak (HDZ). No, tu je i igra i ubojstvo generala Ivana Koradea. Dolazak tri puta Pape u Hrvatsku nas je koštao mnogo obvezno poreznog narodnog novca. 

Koštala nas je i Carla Del Ponte (haška tužiteljica) za koju se je stvarala cijela mitologija u Hrvatskoj, odnosno u Zagrebu kada je dolazila - pratili su je brojni policajci, borbena vozila, helikopteri, snajperisti na krovovima, varenje šahti,.., i službena vozila. Sve to možemo zahvaliti bivšem predsjedniku Mesiću, koji je stvorio taj igrokaz. Carla Del Ponte u Belgiji se je vozila u autobusu i nitko je nije čuvao, dok ovdje su se stvarali scenariji.. 
Tko je sve to platio? Desetak hrvatskih generala je sumnjivo stradalo poslije rata. Predsjednik Mesić je primio Milu Đukanovića, koji je bio ratni huškač u Crnoj Gori, i čija je vojska sudjelovala u napadu na Dubrovnik. Tuđman i Mile Ćuk su ukrali iz robnih rezervi HNB-e 60 kilograma zlata. Danas je taj imaginarni Tuđmanov general je bogat preko mjere. 

Treba postaviti pitanje zašto su se Mesić i Pukanić umiješali u polemiku oko likvidacije srpskog premijera Zorana Đinđića. Tko je platio rakete sustava s-300 i ta afera je brzo zaboravljena. Nije nikada razriješeno - zašto iz hrvatskog zatvora je pušteni Željko Ražnatović-Arkan? Nije riješena mitologija oko Mesićevog, predstojnika predsjedničkog ureda koji je danas (Amir Muharemi - Ministarstvo vanjskih i europskih poslova MVEP). Te, velika krađa plemenitog metala od strane Gjergjaja. 

Mnoge afere su zaboravljene - jer imamo "zločinačke medije" i novinare - afera Hrvaoje Petrač i afera Ratko Knježević. Mislim da su danas ucijenili hrvatski narod - ako sad ponovo nećete primiti Srbe, mi ćemo naseliti Kineze, Arape, i druge narode... 

Hrvatski narod i dalje prate iste, a i veće kriminalne afere kao što su "šverc duhanom" Ante Vlahović - ADRIA grupa, te lažne mnoge hrvatske putovnice i dokumeti koje su dobili Srpski kriminalci, koji nikada nisu ovdje živjeli, a jeda od njih je Stanko Subotić - Cane, vanbračni sin od Josipa Manolića. Mafija je ubila BiH-a Jozu Leutara. Ista skupina je zapalila automobil od novinara Ninoslava Pavića. 

I sad se na kraju zapitajmo: kakvu vlast i dalje imamo u Hrvatskoj. HDZ-e i Plenković su u koaliciji sa srpskom strankom od Milorada Pupovca, sa HNS-om, Milankom Opačić, Tomislav Saucha, i druga neka sumnjivim skupina ljudi, koji odlučuju o sudbini nas Hrvata. 


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A 
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 21.11.2018. godine 
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 4535.
19 Nov, 2018
Vi lažljivi vijećnici kad sudite izjave od Ivice Vranjić, trebate prvo sebi suditi za izdaju građana, tj. naroda i sistem pravednog ne činjenja...
Autor crostitonosa 23:23 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

IVICA VRANJIĆ JE OVAJ PUT U PRAVU, I SVI SE VI SRAMITE - KOJI STE PROTIV NJEGA - VRANJIĆ VAM JE REKAO ISTINU !To što vam je rekao Ivica Vranjić na sjednici Bjelovarsko-bilogorske skupštine; "da se ponašate kao polaznici V. osnovne škole" – vijećnik HDZ-a Vranjić potpuno je u pravu. 

Vranić nije uvrijedio djecu s posebnim potrebama, nego ih je u ovom slučaju čak unaprijedio, jer vijećnike (HSS, HSLS, SDP, HNS, i nezavisne kandidate, i druge) je usporedio sa polaznicima "specijalne" škole. 

Zašto netko može iskriviti i tumačiti izjavu od Ivice Vranjića, kako njemu paše, evo ja bi kazao za te viječnike da su još gori i da su "pišljivi" od svih onih koje je usporedio Vranjić. 

Godinama se u skupštini BBŽ-a valja teški kriminal, i nitko ništa ne poduzima, nego svo se prave ludi. Dok, poslovanje županijske uprave u Bjelovaru je u katastrofalnom stanju... No, i Vranjić je revoltiran s time, jer gleda bolesno licemjerstvo i "moralne nakaze". Dok potkupljeni novinari o svemu šute... 

Vi lažljivi vijećnici kad sudite izjave od Ivice Vranjić, trebate prvo sebi suditi za izdaju građana, tj. naroda i sistem pravednog ne činjenja... Županija propada i stagnira zbog vaše politike. Vranjić vam je rekao istinu u oči i sad ste svi protiv njega, pa čak i njegovi kolege HDZ-ovci. 


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A 
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 19.11.2018. godine 
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 4531.
19 Nov, 2018
E, MOJ "DRUŽE BEOGRADSKI" KADA TI BIVŠI KONOBAR SAŠA MARAS, A POSLIJE PROMETNI POLICAJAC ODUZME VOZAČKU DOZVOLU OD 35 GODINA POSJEDOVANJA NA TRI MJESECA ZABRANE UPRAVLJANJA VOZILOM, TO IZAZIVA OGORČENJE NA SVU POLICIJU I OVAJ TOBOŽE HRVATSKI PRAVNI SUSTAV?!
Autor crostitonosa 00:18 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

PREKRŠAJNI SUCI U BJELOVARU SU BEZGREŠNI SVECI !E, MOJ "DRUŽE BEOGRADSKI" KADA TI BIVŠI KONOBAR SAŠA MARAS, A POSLIJE PROMETNI POLICAJAC ODUZME VOZAČKU DOZVOLU OD 35 GODINA POSJEDOVANJA NA TRI MJESECA ZABRANE UPRAVLJANJA VOZILOM, TO IZAZIVA OGORČENJE NA SVU POLICIJU I OVAJ TOBOŽE HRVATSKI PRAVNI SUSTAV?!

Ne želim se ovdje ponavljati na koji način mi je bila oduzeta vozačka dozvola, samo želim ovdje navesti da ne pijem alkoholna pića, i da nikada nisam prouzročio ikakvu prometnu nesreću.. I da sam vrlo odgovoran i svjestan čovjek. Maras me je okrivio da sam u gluha doba noći (jedan sat poslije ponoći) prošao preko crvenog svjetla na semaforu, kad na ulici nije bilo žive duše, niti jednog vozila... 

Sukob sa policijom možete doživjeti - samo ako počnite govoriti istinu. Uglavnom hrpu lažnih prometnih prijava su mi podmetnuli korumpirani policajci; koje sam prozvao javno - i obznanio ono što oni rade. 

Pola njih više ne rade u policiji, ali ima još onih koji mi montiraju razne prekršaje - kako bi mi na taj način naškodili... Sve je to jadno i bijedno i sramotno... Načelnik prometne policije Dalibor Milković, i sad opet Žarko Ćanađija, koji radi u prometnoj policijskoj službi, šalju mi hrpu svojih papirnatih laži i podmeću mi ono što nisam počinio. 

Saša Maras je bivši konobar, koji je u kafiću nosio tacu i služio alkoholna pića gostima, nema završenu redovitu prometnu školu policajca - no, možda je poslije svršio neki večernji policijski kurs. Ovo sve - ne samo da se kosi sa ljudskim pravima i građanskim slobodama - nego ovo "crnilo" je "moralna nakaza" ovoga društvenog sistema. 

Milković je već bio suspendiran zbog afere "kamioni" a Čanađija je u bivšem sistemu SFRJ, u "RO TEHNIKA" u tvornici za proizvodnju i remont vozila u Bjelovaru, radio kao mehaničar, i prao je auto dijelove od teretnih vozila... Sad takvi kroje pravdu i donose lažne sudove i nanose štetu pravim, i to ne potkupljivim i nepristranim ljudima... 

Njihove mistifikatorske prijave potvrđuju suci; Darko Laklija i Sanja Klauda, i sve po kratkom postupku. Ima li sudaca u svijetu koji "sto posto" su u pravu? E, ima takav sudaca. Oni rade na Prekršajnom sudu u Bjelovaru, a jedan od njih se zove Darko Laklija. Ova kazna o oduzimanju vozačke dozvole (mi je jedina prometna sankcija) koja je prošlost, (to se jedesilo prošle godine) ali se ne mogu pomiriti sa takvom odlukom jer nisam bio kriv.


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A 
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 18.11.2018. godine 
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 4529.
18 Nov, 2018
PODNIO SAM KAZNENU PRIJAVU KOD OPĆINSKOG DRŽAVNOG ODVJETNIŠTVA U BJELOVARU PROTIV SANJE KLAUSDA, PREDSJEDNICE PREKRŠAJNOG SUDA U BJELOVARU, ZBOG ZLOUPORABE POLOŽAJA I OVLASTI.
Autor crostitonosa 21:04 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

PODNIO SAM KAZNENU PRIJAVU KOD OPĆINSKOG DRŽAVNOG ODVJETNIŠTVA U BJELOVARU PROTIV SANJE KLAUSDA, PREDSJEDNICE PREKRŠAJNOG SUDA U BJELOVARU, ZBOG ZLOUPORABE POLOŽAJA I OVLASTI. PODNIO SAM KAZNENU PRIJAVU KOD OPĆINSKOG DRŽAVNOG ODVJETNIŠTVA U BJELOVARU, PROTIV SANJE KLAUSDA, PREDSJEDNICE PREKRŠAJNOG SUDA U BJELOVARU, ZBOG ZLOUPORABE POLOŽAJA I OVLASTI. 

Gospođa Sanja Klauda ne poštiva ljudska prava i građanske slobode čovjeka, ona ne poštiva zakon i Ustav Republike Hrvatske, ne poštuje ni sva druga tijela i institucije pravne države. No, svatko je dužan držati se uredbi koje je donesao Sabor RH., kao najviše tijelo naroda, jer sva vlast proizlazi od Hrvatskog naroda. 

Gospođa Sanja Klauda ugrožava demokratski poredak ove zemlje, neovisnost i jednakost građana, i teritorijalnu pripadnost. Pred zakonom su svi isti, i jednaki, i ne može se nikoga zlostavljati... Kazneno i javno traži odgovornost za predsjednicu Prekršajnog suda u Bjelovaru. ----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A 
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 18.11.2018. godine 
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 4528

16 Nov, 2018
Što želim ovdje reći da bivša UDBA i KOS su vodili specijalni rat na Balkanu.
Autor crostitonosa 14:20 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

PROVODI SE SPECIJALNI RAT PROTIV HRVATSKE?! Naša zemlja je na dnu svih zemalja na popisu kao napredne države. Hrvatska se je čak našla iz jedne zaostale države Ugande. Prva je prevara bila 1989. godine, kada se je na političkoj sceni pojavi Franjo Tuđman i HDZ-e. Oni su obećali bolji život Hrvatskom narodu, a danas to obećanje se je izrodilo u živu prijevaru. 

Franjo Tuđman ima iza sebe puno partizanskih zločina, on je bio general od Josip broza Tita, i bivši visoki komunistički kadar. Cijela rodbina i roditelji od hrvatskog generala Maladena Markača, bili su partizani, komuniste i oficiri JNA. Što želim ovdje reći da bivša UDBA i KOS su vodili specijalni rat na Balkanu. 

Isto tako (pokojni) Alija Izetbegović je bio povjerenik UDB-e, a njegov general Naser Orić, bio je bivši komandant JNA, u Beogradu, no taj bivši komunistički kadar kaže; kao je on bio "muslimanski dobrovoljac" (1992-1993.) Rat u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini, vodili su jugoslavenski obavještajci, sa pozadinom Rimokatoličke crkve, Muslimanske i Pravoslavne crkve. 

Ovaj narod može jedino biti sretan ako se riješi udbaških i svećeničkih kadrova, i njihovih sinova kao nasljednika: Bakira Izetbegovića i Miroskava Tuđmana(HDZ). itd. Moramo se riješiti svih ideoloških ekstrema - kao što se je Amerika riješila Osame bin Ladena. 

Između ostaloga narod se mora i Srpskih nacionalnih stranaka, isto tako i Hrvati, i Muslimani. Ne smije se dozvoliti da se promiče mržnja i netrpljivost - kao Sulejman Tihić, kao što je bio bošnjački bosanskohercegovački političar i predsjednik Stranke demokratske akcije, i zaluđeni član bošnjačke stranke u Bosni i Hercegovini. Pitam vas: kome su sve te ratne njihove žrtve trebale?! Je li to bilo za velikog Hrvata, Srbina ili Muslimana? A zna se tko stoji iz svega toga - zločinačko svećenstvo i zločinačka politika... 

----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A 
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 16.11.2018. godine 
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 4526.
16 Nov, 2018
CIJELA RODBINA I RODITELJI OD HRVATSKOG GENERALA MLADENA MARKAČA SU BILI PARTIZANI, KOMUNISTI I OFICIRI JNA.
Autor crostitonosa 13:02 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

JA ZNAM DA GENERAL MARKAČ JE LAŽOV I PREVARANT

 Prvo; što želim ovdje reći - neka se general Mladen Markač, ako ima hrabrosti, javno suoči s mnom ispred TV-e kamera. 

Drugo; general Mladen Markač je dijete od roditelja partizana, i povlaštenik je bivšeg Jugoslavenskog sistema. 

Treće; Svi moji tekstovi koji su napisani o generalu Mladenu Markaču, su izbrisani, ili na njih je stavljena blokada da se ne mogu otvarati na internetskom Google pretraživaču. 

Istina se ne smije znati, jer bivša UDB-a, i danas (dalje) je naša sudba. 

Četvrto; umirovljenoga generala Mladena Markača, diže se u oblake, njega se proglašava "svecem" i zaštitnikom svih hrvatskih gradova. 

Zato on postaje rafalno - počasni građanin Županije Varaždin, počasni građanin Konavala, počasni građanin Novske, počasni građanin Virovitice, počasni građanin Osijeka, počasni građanin Grada Zagreba, počasni građanin grada Gospića, počasni građanin Grada Našica, počasni građanin općine Cetingrad, počasni građanin Grada Koprivnice, počasni građanin Biograda na moru, itd. 

General Mladen Markać je 2014. godine (postao) treći počasni građanin Bjelovarsko-bilogorske županije. 

Dok generalski "stari Prdonja" se potepa od jednog mjesta do drugog, praćen uz hvalospjeve i medijske ditirambe, puno ljudi ovdje nema što jesti... 

Peto; Markača se gura da bude novi kandidat HDZ-a za Ministarstvo branitelja, iako je u mirovini. On je izaslanik predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović. Novi je predsjednik Nadzornog odbora Centra za vozila Hrvatske. 

Dok mladi i sposobni ljudi bježe iz ove zemlje, s druge strane u Hrvatsku na-puč-uju se stranci i izbjeglice.... Mnogi ljudi ne rade i nemaju od čega živjeti... U ovakvoj Hrvatskoj vlada bijeda i siromaštvo.... 

General Mladen Markač je putem svojih laži i prevara postao u drugoj izbornoj jedinici saborski zastupnik HDZ-a. U svojoj izbornoj kampanji 1997. godine, taj prevarant je hodao po Bjelovaru, u generalskoj uniformi - policije, i obećavao kako će riješiti naše posrnulo gospodarstvo. Naslikavao se ispred propale i zatvorene mesne industrije "Cromax", te dao je obećanje da će tu tvornicu vratiti u rad. Nikada se to nije desilo,.., niti zapošljavanje koje je najavio. 

Između ostaloga je obećao - da će riješiti probleme u bjelovarskom zdravstvu, i izgradnju nove bolnice, da u Saboru RH., posebno će se založiti za selo i stočarstvo i poljoprivredu Bjelovarsko-bilogorske županije. 

Moram ovdje na kraju reći - da nakon toliko godina svih laži i prevara, i dalje egzistira ovakva bolesna ili bolje rečeno cjelokupna zločinačka politika. 

NAPOMENA: Na ovaj moj tekst nitko očito neće dati odgovor, kao ni do sada na sve ove užasno prošle bludne godine. Možete i ovaj tekst zbrisati - to najbolje govori kakvi ste vi ljudi... 

DOMAĆI IZDAJNICI I NEPRIJATELJI SU NAJGORI. 

http://crostojkovic1958.blog.hr 

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r

0958148290 (Tel/mob.) 
brankostojkovic152@yahoo.com

Broj članaka: 3277.
HRVATSKA 
16 Nov, 2018
Kad god Fefa Medak želi i u koje god vrijeme mogu ga urazumiti da je obični "vezer" a ne neki borac.
Autor crostitonosa 12:38 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

FEĐA MEDAK KENJAM TI SE NA SVE "CRNE POJASEVE" I TEBE I TVOJE ČLANOVE TAEKWONDO KLUBA FOX U BJELOVARU. Ono što želim ovdje kazati da Feđa Medak nije nikakvi sportaš, i kao takav on (ne)može biti nikome uzor i učitelj. Medak je stalno u nekoj pričuvi imaginarne vlasti u Bjelovaru, koja mu daje novac iz proračuna i prostor za treninge i njegovim magaraca u kimonima... Odnosno, tim glumcima... Oni koji ne znaju da: Medak se je meni prvi zamjerio iz čistog mira. Bio je "potrčko" i sluga od Miroslava Levaka, na bazenu u Bjelovaru, a za nagradu je i od Levaka dobio batina... Pa, se poslije s njime pomirio. 

Kad god Fefa Medak želi i u koje god vrijeme mogu ga urazumiti da je obični "vezer" a ne neki borac. Taj lik je iskompleksiran krete, i više mi liči na "pardajiz kolac" nego na nekog ozbiljnog sportaša. Medak ti si snob jedan, i što se prodaješ pod nešto ono što nisi?! Dosta su ti dali novaca iz proračuna (bivši) župan Miroslav Čačija i (bivši) gradonačelnik Antun Korušec. 

Budalo, bolje da si osnovao baletnu školu ili plesni tečaj više bi ti pristajalo... Ja nosim bijele čarape, i mogu te pobijediti s jednom rukom na leđima. Evo, izaziva te javno! Ma, sjeti se; da već si od mene dobio "šljagu", i da si letio kao lutka na tlo,.., i tko te je tada spasio - da sam te ja pustio - onaj tvoj koji me je s leđa udario i pobjegao (Berislav Držanić). E, kenjac si i ne moj se kurčiti pred djecom... Tučeš i šamaraš djevojčice iz svoga kluba. Ajde srami se debilu! 


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A 
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 16.11.2018. godine 
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 4525.
16 Nov, 2018
ODGOVARAM FEĐI MEDAKU D A JA SAM TI MAMU ZLATU S LANCEM NAPAO PO PIČKI
Autor crostitonosa 11:12 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

MAMU SAM TI NAPAO LANCEM PO PIČKI

 


ODGOVARAM TI - DA SAM TI MAMU S LANCEM NAPAO PO PIČKI

Hoštopleri 


INFORMATOR br. 67. 

U četvrtak 26. lipnja 2003. u 15.15 sati došli smo na bjelovarski gradski bazen, ja i moja obitelj. Kako mi je tog dana bio rođendan odlučili smo zajedno provesti ugodan dan. Platili smo ulaznice i ušli unutra. U blizini samog ulaza, tj. na zidu ugostiteljske terase, sjedila je skupina za obližnjim stolom, od 6 - 7 ljudi koji tu predstavljaju red i mir. Prilikom ulaska obratio sam pažnju, odnosno pogledao na njih, na osobe koje poznajem sve iz viđenja. 

Miroslav Levak obratio mi se riječima: "Šta gledaš?" Pitao sam ga: a šta ti bi meni zabranio da gledam! M. Levak je skočio sa zida i došao k meni te unesao mi se u lice govoreći: "A šta bi ti htio?" Ja sam to pitanje isto ponovio njemu. On je dva koraka odstupio unatrag vičući na mene: "Ubit ću te!" "Strgat ću te na koljenu na da dijela!" "Poterat ću te s bazena!" Pitao sam ga: "Kako bi ti to mene poterao s bazena, kad je moj otac gradio taj bazen i ja sam izdvajao novac za doprinos i sanaciju." 

Bolje vrati mi sat koji si mi prošle godine ukrao u dvorani gdje sam dolazio kod tebe trenirati. Uskratio si mi 8 mjeseci tuširanje, iako sam ti ja za to članarinom uredno plaćao. Smetao sam ti jer sam ti kvario biznis, govorio sam mladima da ne piju te tvoje proteine i kemikalije. Izađi s menom gore u park, ja i ti sami pa me tamo prebi. Šta nećeš? Danas u 22 sata idem s treninga, ja ću te čekati sam na paviljonu, a ti isto dođi sam. 

M. Levak je izbezumljeno gledao u mene. Okrenuo sam se i otišli smo na dječji bazen da se kupamo. Prvi put smo ove godine došli na bazen. Malo poslije otišao sam na veliki bazen da se isplivam. Poslije plivanja odmarao sam se sjedeći na rubu bazena. U 16.10 sati prišao mi je Feđa Medak i rekao da dolje gdje se nalaze naše stvari, iza njih iza borove živice na livadi dječjeg igrališta, da me tamo čeka M. Levak, da me treba. Ja sam otišao tamo jer to mi je bilo usput, misleći da čovjek mi se možda želi izvinuti. 

Kad sam došao na blizinu do M. Levaka koji je bio od mene na udaljenosti od 3 metra, kraj jednog grmlja, gdje se nalazi klupa i stol, on je iz grmlja izvadio palicu oko 80 cm dugačku i debelu oko 5 cm, crne boje, te zaletio se na mene vičući "Ubit ću te!" "Jebem ti mater!", te me s njom htio udariti po glavi. Uspio sam glavu izmaknuti a palica me je zahvatila po leđima, odnosno po desnom ramenu. On je ponovno zamahnuo da me udari po glavi, izmaknuo sam se. 

Kad sam se okrenuo iza svojih leđa sam primijetio da mi brzim koracima dolaze: Miroslav Zlomislić, Darko Stojan, Feđa Medak i dr. koji žele da me i oni tuku. Okrenuvši se rukama sam gurnuo M. Zlomislića od sebe a odmah iza njega i D. Stojana, da si razmaknem put - krenuo sam trčeći k izlazu van s bazena. Oni su zamenom trčali s palicama i nabacivali se. 

Otišao sam kući, a u međuvremenu je i moja obitelj bila istjerana s bazena, petero djece (Andrea, Aleksandar, Andriana, Mateo i Antiša) i supruga. Zbog svega toga splašeni su došli kući. Policija je otišla na bazen, te me je poslije pozvala da potpišem kaznenu prijavu protiv "spasilačke službe", koja u biti to nije, nego sluge Ivana Butkovića i Držena Kocijana, bjelovarskih kriminalaca, koji su koncesijom zakupili bazen. Redari tzv. "tjelohranitelji" nerade samo na bazenima nego rade u Informativnom centru, ugostiteljskim lokalima, itd. Kakvi su to spasitelji na bazenu koji nemaju uopće položenu licencu za spasitelje, i gdje im je ugovor o radu? I. BUtkovića i D. Kocijana javno sam prozvao zbog kriminalnih radnji.

To što se je dogodilo na gradskom bazenu najniži je kukavički čin. Sramota. Napali su predsjednika za ljudska prava, i to na podmukli način s palicama i u grupi. Trčali za njime po bazenu pred ljudima. Stvarno "drek liga", koja nema drugog posla, nego na bazenu se svakodnevno izležava - kao tipični neradnici, morbidne osobe, i nabildani krmci... Već unatrag nekoliko godina oni tuku i tjeraju druge ljude s bazena. Nekada je na taj bazen dolazilo i do nekoliko tisuća ljudi, a sad jedva pedeset ili stotinjak posjetitelja. Imaju pravo roditelji kad nepuštaju svoju djecu na kupanje. Sad je dosta! 

I ovo je stvarno bio idiličan događaj za kupače na bazenu, kako agresivna grupa tuče B. Stojkovića i viče "Rušite ga dolje!" Eto "poludjeli malograđani" koji sebe nazivaju spasioci i redari, a u stvari svi građani ovog grada znaju da to nisu, nego skupina "snobova" koji žele dominirati i tući građane u "čoporu" jer su pojedinačno teške kukavice i ništarije. Tzv. "spasilačka služba" za obavljeno djelo zaslužila je nagradu - da nosi krunu i vijenac od fekalija*. Na to leglo nevaljanštine, gadili su se ostali roditelji i djeca - građani. Kažu za Levakovu skupinu da su: "Obična govna", a ne ljudi. Bazeni su nam na zavidnoj razini: prljavi, puni smeća svuda naokolo, voda ne filtrirana... Sanitarni čvor neuredan. Zapušteni sportski tereni. Zbog čega gradska uprava svake godine izdvaja toliki novac iz proračuna, i to već četiri godine unazad? Nije teško zaključii gdje nestaje novac? I kakav status imaju zaposlenici "spasilačka služba" - redari? Zar policija to ne vidi.., taj lopovluk i bezakaonje? Kakve su njihove ovlasti i tko ih na "crno" plaća? Te ljudske sramot, gore od cucaka.

Pogledajte nama susjednu državu Mađarsku 75 km udaljenu od Bjelovara, grad Nađutad koji je manji od Bjelovara deset puta, kako je čist i kako su bazeni uređeni, tj. održavani, i tko na njima radi. Tamo se kupači i nećuju, nema vike niti ikakvih problema. Kako je tobože putem natječaja 01. lipnja 2003. tvrtka J & D Records dobila koncesiju i zakupila gradski bazen "Mladost"? Vlasnici te tvrte zna se tko je i da ona djeluje unutar tvrtke Informativnog centra d.d. To je tvrtka za pranje novca. 

Direktor Butković uposlio je mnoge "kerove" oko sebe koji ne poštivaju ljudska prava. Nije ih prijavio. Pristali su da rade razne nepodopštine, a prava slika su plemena Jude Iškariotskog, koji su se prodali za "srebroljubstvo". 

U subotu 28. lipnja 2003. u 16.30 sati dolazi mi kući Levakov kolega Luka Pranjić koji s autom trubi (BJ 787 BK) ispred mojih vrata. Kad sam izašao van da vidim, a iza mene supruga i kćer, Pranjić me vrijeđa, prijeti mi, dere se: "Sa zoljom ću pogoditi u tvoj auto kada budeš u njemu!" "Ovo nije tvoja zemlja!" "Nebudeš još dugo šetao po Bjelovaru!" "Od sada ćeš imati problema s menom više nego što si imao prije!" "Pička ti materina!" Pranjić vadi pištolj i uperuje ga u mene , i govori: "Pucat ću!" Te potom startajući s autom otilazi. 

Moram spomenuti da je on osoba koja je upala u caffe bar "Forum" sa automatskom puškom koju je uzeo iz vojarne gdje je radio.I bio je slučaj gdje je jednom bjelovarčanu (Opitzu) za vrijeme ratnih dana gurao pištolj u usta i vikao "ubit ću te". Luka Pranjić i prije je na mene nasrtao zato što sam ga javno prozvao da je on i njegov bratić Stipe Pranjić kao vojskovođe svoju vojsku osavile u Kusonjima - a oni se jedini vratili. Protiv Luke Pranjića sam podnesao Kaznenu prijavu u policiji. 

U srijedu 02. srpnja 2003. u 20.38 sati u moj stan uletio je Albert Pandžić bivšimilicajac preteći mi i vičući: "da kakve ja to dajem intervjue na TV Atili." Ja sam ga istjerao van i pozvao policiju koja je odmah intervenirala. 

Ovim putem zahvaljujem se svim medijima koji su popratili napad na mene. A posebno zahvaljujem se TV Atili koja je slobodno idemokratski prenijela press konferenciju Udruge "ŠTIT" i na taj način se pokazala kao otvorena i nepristrana televizija slična onima kakve postoje u Europi i Svijetu. Dotični pojedinci iz skupina trgaju mi osobne stvari: bicikl, automobil, itd. na svakom koraku, jer idioti na taj način zadovoljavaju svoje bolesne hormone. 

Predsjednik Udruge: Branko Stojković 

U Bjelovaru, 02. 07. 2003. 
16 Nov, 2018
DOGOVORENI I SMIŠLJENO NAS PLJAČKAJU, I JEDAN DRUGOGA ŠTITI?!
Autor crostitonosa 10:39 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

LIJEPO SU SE NAKRALI OD NARODU, A NARODU SU OSTAVILI SAMO "ŠIPAK"!
Zorana Seleša, "bombaš i pucač" iz Belog Manastira, pucao je na policajce te bacio na njih bombu, on nalazi se u pritvoru. Imamo i mi svoga Zorana Seleša iz Bjelovara, koji je bio prinudni upravitelj Opće bolnice u Bjelovaru. U zadnje vrijeme se ništa o njemu više ne čuje i ne govori... 

Naš bjelovarski Seleš nije bacio bombu i pucao na policiju, ali je bacio "ljagu" na narod, jer došao je u bolnicu; da je izvuče iz financijskih dugova, a napravio je nove milijunske dugove, i o tome se svemu šuti? Ispada da narod jer umno retardiran i ne razumje uopće stvarnost... 

Poslije ravnatelja Opće bolnice u Bjelovaru, Miroslava Čačiji, svi upravitelji ili oni ravnatelji koji su došli na to mjesto, sakrili su velike gubitke i pronevjere novca - koje je učinio Miroslav Čačija. Nikada nije provedeno kriminalno policijsko i državno odvjetničko istraživanje - gdje je novac izmaglio?!¨

----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A 
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 16.11.2018. godine 
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 4524.
1 2 3 ... 52 53 54  Sledeći»
Kalendar
« Decembar 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Pretraži
Najnovije...
Kategorije
Arhiva
Linkovi
  • Generalna
Meni