CROSTITONOSA
26 Jun, 2017
BUDALETINA JEDNA GAZI S KAMIONOM LJUDE PO CESTI
Autor crostitonosa 09:47 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

UPOZORENJE VOZAČIMA NA CESTI Čuvajte se ovoga manijaka na cesti (VŽ-630-MJ).Taj s kamionom se vozi kao nekakav luđak, već od ranog ujutra, 06.50 sati, gazi ljude po cesti... Danas (26.06.2017. godine.) kao luđak on je nagazio kamion i svima svira da se maknu. Neka ovo i policija prime na znanje. Još kad vozi taj mali lik "cvikeraš" razgovara na svoj mobitel. S kaminom on gazi punu liniju i prelazi na drugu stranu ceste... Ugrožava druge ljude u prometu, u Đurđevačkoj ulici u Bjelovaru. Treba mu policija izmjeriti brzinu kretanja... 

-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 26. lipanj 2017. godine 
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3715. 
26 Jun, 2017
BAŠ PROKLETI PSI NAPADAJU ČISTE LJUDE
Autor crostitonosa 09:42 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

NJIHOV SE ŽIVOT TEMELJI NA NIŠTAVNOSTI PSIHE !Dođem ja jučer pred kuću oko 17, 20 sati, od jednoga poznanika Maria Š., i razgovaramo, i eto kad ono iz njegovog dvorišta istrči pas i hoće me njušiti. Viknem ja na đukelu; Mrššš!

Ta prokleta "nametljiva" životinja, stvarno ljudima neda mira. Tri metra dalje stajao je moj parkirani auto, u kojemu je sjedila moja gospođa. Kako je bila sparina ostavio sam poluotvorena vrata na autu da ide zrak.

Ta prokleta životinja skoči u moj auto kao luda, i ja vičem za njom i Mario. Ali, ona ništa,.., đukela se je sakrila u autu iza zadnjega sica. Mario je isto bio ljut i skoči je brzim koracima u auto i uhvati psa za šiju i iščupa ga van iz auta, te je psa izmlatio da je ovaj cvilio. I bacio ga je u dvorište. 

Ali nije to sve - pas kada je utrčao u moj auto počeo je pišati, tako da mi je zapišao jastučić na sjedalu vozača, i zapišao je iza sica zadnji tepih... Na zadnjem sicu su ostali i njegovi otisci prašnjavih šapa. Ovako nešto nisam nikada doživio od tih prokletih pasa . Mari se je stao izvinjavati... Uzeo je iz moga auta gumene tepihe i oprao ih. Jastučić sam bacio u smeće.. 

Otpeljati ću auto na kemijsko čišćenje iznutra. Ti psi su proklete životinje. Rekao sam gospođi što ga nije šakom maznula u glavu kada je utrčao u auto. Što ga nije istjerala van? Ona kaže; da bi je pas ugrizao... Kakvih sve ima problema zbog tih neodgovornih pasa?!

Danas (drugi dan) kada razmišljam o tome događaju, taj me je događaj podsjetio na jednu istu scenu prije nekoliko godina sa jednom "poludjelom" ženom. Koja je došla pred moja vrata stana u ulici; A. B. Šimića 3., u Bjelovaru, ona tražila me je šnitu kruha, govoreći da je gladna. To joj je bio samo izgovor... Moja žena Ž.S., je izašla iz stana van vidjeti što se događa? A ova (Jasna P.) je pijana uletjela kraj nje u naš stan, i gotovo se je sakrila (kao i ovaj pas). Istih je bilo problem - nije se dala istjerati van; kao i ovaj pas. 

Tu žensku sam znao iz grada, još od rane svoje mladosti od 1970-tih godina. Ona je bila tako draga i lijepa, a danas je prava rospija, rastavila se je od muža, i godinama pije i lijeći se na psihijatriji... Vidim je u gradskome parku kako sjedi sa klošarima na klupi i pije. Na što se je sveo njezin život? Nikome nije lagano u životu, pa ne radio od sebe pravo ruglo. 

Vježbam ja jučer (19,15 sati) na spravi pridvećer u parku Borik, kad ono iza leđa mi se stvori "đukela", a moje je, odmah instiktivno reagiranje da sam đukelu s petom noge udario pravo u njušku, i to je dobio lagani i elegantni udarac... Tako da se je odmah maknuo, odnosno pobjegao. Mnoge sam idolopoklonike pasa jučer fotografirao kao se šeću sa psima po sportskoj stazi gdje se trči. Nemaju se drugdje gdje šetati - nego se šeću tu gdje mi treniramo? Njihove slike ću objaviti u drugom nastavku ove priče. 

Nije to sve. Gledam nekog starog luđaka, doveo i on svog velikoga psa. Ide on i pas stazom za trčanje, i pas piša po malo po svakom stablu bora... Mislim se ja; lijepo će nam borovi mirisati kad trčimo... Ta, prokleta životinja vrši svoje ritualne obrede obilježavanja.... Svi ljudi koji se druže s psima su teški duševni bolesnici... Oni nemaju u svojoj glavi ni malo svijesti. 

-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 26. lipanj 2017. godine 
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3714. 
25 Jun, 2017
TEŠKA PROMETNA NESREĆA U BJELOVARU - HRVATSKA
Autor crostitonosa 12:10 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

ZA VRIJEME NEVREMENA DESILA SE PROMETNA NESREĆA U petak (23.06.2017.) vraćao sam se iz centra grada Bjelovara, kući i počela je padati jako kiša. Kretao sam se Vukovarskom cestom prema Trojstvenom Markovcu, prije 50-etak metar benzinske pumpe "Šola" vidio sam u 21,15 sat, dva automobila koja su stajala potpuno poprečki preko ceste. Prometna nesreća desila se je samo nekoliko sekundi prije nego što sam ja naišao sa svojim vozilom. 

Vozio sam se 30-tak kilometara na sat, jer vidljivost je bila potpuno smanjena. Kiša je tako strašno padala, kao da ju je netko u "golemim" količinama bacao odozgo. Moji brisači na autu su radili u trećoj brzini, i nisu stigli svu kišu uklanjati sa vjetrobranskog stakla. Kada sam došao na nekih desetak metara imao sam što vidjeti, nigdje nema nikoga na prometnici, a auta dva stoje poprečena. 

Prvo nisam znao što se dešava, jer nisam vidio ni jednog vozača od tih vozila. Stao sam i uključio sva četiri žmigavca, tj. svjetla za upozorenje. Sa svoga mobitela sam nazvao policiju 043/192 i kazao što se je desilo, odnosno rekao sam što vidim ispred sebe na prometnici teško razbijena vozila. I da ne mogu proći... 

Kiša je počela sve manje padati. I od jednom vidim da iz srebrenog auta na mojoj strani prometnice čovjek izlazi van, te sam prepoznao toga čovjeka T.S., kojeg znam iz grada. Vidim da je u šoku, i pitam ga; je li ima povrijeđenih? On kaže da je zasad dobro, ali da u drugome vozilu vidi čovjeka u krvi. Kada sam prišao vozilu plavkaste boje (Golf-3) tamo je sklupčani čovjeka bio u nesvijesti. 

Evo, upravo dolaze i bolnička kola, i brzim koracima bolničari i doktorica istrčavaju van i pomažu tom čovjeku - kojem krvari glava... Odmah nisam prepoznao tog krvavog čovjeka, ali i njega poznajem S.J., koji živi u Velikom Trojstvu. Ubrzo su došla dva muškarca, te koliko sam mogao shvatiti da je jedan od njih je brat od unesrećenog. 

Dolaze policijska kola i ja svoje vozilo maknem, da se nesmetano dalje može osiguravati mjesto nesreće, kako ne bi još netko naišao da razbijena vozila na cesti. Tek prava drama i cirkus počinju: dolazi jedan agresivan lik koji se zove Nikola, i počeo je vikati na policajca i na najgrublji način ga vrijeđati: da kako on to regulira promet, i da on ne može ići kući... Tako je ružno izvrijeđao tog prometnog policajca - kako bi se ono reklo "na pasija kola"... Još je uz to tražio njegovo ime i prezime ili broj značke... 

Ja bih otišao kući, ali situacija pomalo je izmicala kontroli. Htio sam vidjeti do kraja što će se desiti. Prilazi policajcu jedan od "dva pajdaša" koji su došli na mjesto udesa, te govori on policajcu - ako se nešto desi mome bratu, ja ću ovoga ubiti... Stojim u neposrednoj blizini policajca i tog meni ne poznatog mlađeg čovjeka, i čujem prijetnju od riječi do riječi sav govor... 

Kada se ovaj maknuo od policajca, koji je prijetio - pitam ja policajca: zašto nije ništa poduzeo kada ga je "Nikola" vrijeđao? Zašto mu nije napisao kaznu - kao što je mene prije kaznio zbog oštećene osobne iskaznice, sa 3000 kuna. I da tada kada je mene legitimirao pred mojim stanom, i na taj način je pomogao osobi koja mi je prijetila s pištoljem da se udalji... Između ostaloga sam tog policajca upitao zašto nije ništa poduzeo za ovakve teške prijetnje? 
Zašto nije zvao interventnu policiju i uhitio ovog rabijatnog tipa koji prijeti "smrću" , i koji tu remeti cijeli proces oko prometne nesreće... 

Policajac je zbunjen stajao i bilo ga je pomalo sram što mi je prije napisao kaznu, jer i sam sad vidi da nije bio u pravu... Poslije jedan od te dvojice pajdaša prišao je meni i htio mene vrijeđati - a ja mu kažem da prestane, i da mu je bolje da me ne naljuti... Odmah se je maknuo taj mehaničar iz Paulovca, koji je počeo tu cviliti, kao je ovaj unesrećeni uzeo bez njegovog pitanja golf iz dvorišta. A meni se sve čini da su oni svi zajedno pili... Jer ovaj je vlasnik birtije u V. Trojstvu. 

Golf je išao iz suprotnog smjera iz pravca Trojstveni Markovac, prema Bjelovaru, i prešao je (S.J.), na suprotnu stranu prometnice i izazvao je sudar. Dobro je; da je vlasnik srebrenog vozila T.S., bježao u stranu, jer posljedice bi bile daleko gore. 

Dugo nije došla policijska ekipa na uviđaj, tako da samo jedan policajac je cijelo to vrijeme osiguravao mjesto nesreće. Onda su došla druga policijska kola, i osiguravala nesreću iz drugog smjera, a potom su došla i uviđajna policijska kola - kombi. Od mene su tražili policajci da dam izjavu o nesreći, ja sam ostao neutralan i nisam se htio miješati... 

-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 25. lipanj 2017. godine 
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3713. 
24 Jun, 2017
U ŠUMI LUG NA MJESTU MANOLIĆEVIH ZLOČINA (4)
Autor crostitonosa 11:51 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

U ŠUMI LUG NA MJESTU MANOLIĆEVIH ZLOČINA (4)

Dana, 23. lipnja 2017., u šumi Lug. 

U šumi Lug u Trojstvenom Markovcu - Bjelovaru, je još jedan zločin u nizu koji su počinili tkz. “antifašisti” – partizani nad Hrvatskim narodom. 

ŠTIT poziva nadležne institucije Hrvatske države da kazne počinitelje svih ratnih zločina, te da najstrože osude režim pod kojim se ovaj zločin desio. 

TREBA: Skinuti Imena ulica, trgova, javnih ustanova koja nose imena zločinaca, i to treba hitno mijenjati. 

Hrvatska treba početi poštivati zakone i sa riječi preći na djela. Svi oni koji su u ime nekog režima ubijali Hrvate trebaju biti najstrože kažnjeni... 

Između ostaloga trebamo odmah početi od jednoga najvećeg partizanskog zločinca majora OZN-e Josipa Manolića. 


-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 24. lipanj 2017. godine 
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3712. 
24 Jun, 2017
U ŠUMI LUG NA MJESTU MANOLIĆEVIH ZLOČINA (3)
Autor crostitonosa 11:49 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

U ŠUMI LUG NA MJESTU MANOLIĆEVIH ZLOČINA (3)

Dana, 23. lipnja 2017., u šumi Lug.

Krajnje je vrijeme da se sudi partizanskom ratnome zločincu Josipu Manoliću, i da ga se proglasi krivim za mnoge nevine stradale žrtve u Drugome svjetskome ratu. 

U šumi Lug molitvu je predvodio mons. Vjekoslav Huzjak, biskup Bjelovarsko-križevačke biskupije, došli su ljudi čak iz Slovenije, i drugih krajeva Hrvatske. Odana je počast prešućivanim žrtvama 2. svjetskog rata i poraća, sjetili smo se žrtava u molitvi, i paljenjem svijeća i polaganjem vijenaca. 

Na području naše županije "Bjelovarsko-Bilogorske, i grada nalazi se mnoge još ne istražene masovne grobnice, i što ne istražena gubilišta hrvatskog naroda. 

Najpoznatije gubilište na području Bjelovara je šuma Lug. Tu je 1992. godine pronađeno 7. grobnih jama, te otkriveno i ekshumirano 228 hrvatskih žrtava, a iste godine na gubilištu u šumi Trnavki na području Kapele iz 3 grobne jame ekshumirano je 65 hrvatskih žrtava. Te, tu su grobna mjesta u šumi Razbuški, Zvijercima i Letičanima... itd. 


-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 24. lipanj 2017. godine 
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3711. 
24 Jun, 2017
U ŠUMI LUG NA MJESTU MANOLIĆEVIH ZLOČINA (2)
Autor crostitonosa 11:49 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

U ŠUMI LUG NA MJESTU MANOLIĆEVIH ZLOČINA (2)

Dana, 23. lipnja 2017., u šumi Lug.

Branko Stojković svake godine dođe na komemoraciju u šumu Lug, i sa svojom nazočnošću prosvjeduje protiv partizanskih zločina u Bjelovaru. 

Udruga "ŠTIT" kao i svih prijašnjih godine i ove godine organizirala je medijski pohod i pozvala ljude na hrvatsko spomen područje, i komemoraciju u šumu Lug Bjelovar. 

Neki su htjeli da naš skup u šumi Lug ne uspije, ali sve je prošlo u najboljem redu, i na dostojanstveni način, kako partizanske žrtve to zaslužuju. Tražimo da se sudi Josipu Manoliću, za sve počinjene zločine protiv Hrvata. 


-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 24. lipanj 2017. godine 
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3710.
24 Jun, 2017
U ŠUMI LUG NA MJESTU MANOLIĆEVIH ZLOČINA (1)
Autor crostitonosa 11:47 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

U ŠUMI LUG NA MJESTU MANOLIĆEVIH ZLOČINA (1)Branko Stojković, predsjednik Pokreta ŠTIT iz Bjelovara, prisustvovao je 23.06.2017., na komemoraciji u šumi Lug u Trojstvenom Markovcu - Bjelovaru: Stojković kaže da vrijeme je za istinu i suđenje partizanskim zločincima kao što je partizanski major OZN-e Josip Manolić, taj najveći ratni zločinac ovoga Bilogorskog kraja. 

Jučer (23 lipnja 2017. godine, s početkom u 18,00 sati) održala se je svečana komemoracija u šumi Lug, (Trojstveni Markovac - Bjelovar) na Spomen hrvatskim žrtvama "Drugog svjetskoga rata". 

Počinitelji komunističkih zločina imaju ime i prezime, stoga trebaju odgovarati za kaznena djela ratnoga zločina na području Bjelovara, no trebao bi prvi odgovarati Josip Manolić, partizanski major OZN-e. Koji je na čelu komunističke jugoslavenske vojske učinio mnoge zločine. 


-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 24. lipanj 2017. godine 
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3709. 
23 Jun, 2017
OSUDITE MANOLIĆA, ILI NEMOJTE VIŠE TU DOLAZITI NA SPOMEN PODRUČJE U ŠUMU LUG!
Autor crostitonosa 17:17 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

VIDIM SE DANAS (23.06.2017.) U 18,00 SATI U ŠUMI LUG 

Branko Stojković, već godinama ukazuje na nepravdu koja je učinjena prema zaboravljenim žrtvama... 


OSUDITE MANOLIĆA, ILI NEMOJTE VIŠE TU DOLAZITI NA SPOMEN PODRUČJE U ŠUMU LUG! 


Spomen na hrvatske žrtve "Drugog svjetskoga rata" u šumi Lug, (Trojstveni Markovac - Bjelovar), održati će se danas svečana komemoracija, 23 lipnja 2017. godine, s početkom u 18,00 sati. 

Šuma Lug je: mjesto organiziranih komunističkih smaknuća i zločina... 

-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 23. lipanj 2017. godine 
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3708. 
22 Jun, 2017
ZLOČINCI SU PUNO LJUDI "SAMLJELI U SMRT!"
Autor crostitonosa 16:52 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

SVI ZLOČINI OD JOSIPA MANOLIĆA - JOŽE (OZN-e) DUBOKO SU SKRIVENI U LADICAMA DRŽAVNOG ODVJETNIŠTVA REPUBLIKE HRVATSKE. Zloglasni šef bjelovarske OZN-e Josip Manolić, javno u medijima je priznao: OZN-a je ubijala poslije Drugog svjetskog rata - da to su bili neprijatelji "novoga državnog poretka" SFR-Jugoslavije. 

Josip Manolić za hrvatske medije je kazao: "Nemam što skrivati u svojoj prošlosti, ona uvijek je bila otvorena, jasna i legalna", te između ostaloga je i ovo kazao: "Mi antifašisti smo se borili na strani saveznika!". 

Partizan i UDB-aš Josip Manolić u Hrvatskoj je zapravo sinonim za ne kažnjene zločine, čime se i više puta javno pohvalio. Taj jugoslavenski visokopozicionirani obavještajac, osumnjičenik za ratna i zločinac svih poratnih zvjerstva, i danas nema straha da bude lustriran, suđen i kažnjeni...


-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 21. lipanj 2017. godine 
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3706. 
22 Jun, 2017
ZLOČINAC MANOLIĆ S TUĐMANOM JE STVARAO DRŽAVU?!
Autor crostitonosa 16:20 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

POZIVAM SVE HRVATSKE DOMOLJUBE U ŠUMU LUG NA KOMEMORACIJU. Spomen na hrvatske žrtve "Drugog svjetskoga rata" u šumi Lug, (Trojstveni Markovac - Bjelovar), održati će se u petak, 23 lipnja 2017. godine, s početkom u 18,00 sati. 

Danas (22. lipanj 2017.) u Hrvatskoj je praznik, i slavi se Dan antifašističke borbe. Moram ovdje reći da: Antifašisti mogu ubijati ljude, za to oni imaju pravo, jer se zovu antifašisti?! 

Svaki čovjek ili žena, koji ne želi znati i razumjeti istinu - je vrlo duhovno bolesna osoba. Partizanski major OZN-e Josip Manolić - Joža, u našem kraju poubijao je tolike ljude, i nikada za to nikome nije odgovarao. 

Hrvatska država bi se trebala potpuno odvojiti od sekte i religije. Svećenici drže isprazne obrede i govore, kao što će to i sutra činiti na spomen području u šumi "Lug", ali zato Crkva neće tražiti da Manolića se uhiti, i da mu se sudi. 

Na taj način je i Bog mrtav, jer Manolić je u bjelovarskoj regiji, poubijao više od 5000 ljudi, i to prvenstveno, on je likvidirao Hrvate i Hrvatice, i njihove obitelji...

Ovdje bi poručio svima onima koji su bili bivši komuniste, i sad su se oni preobukli; da sutra u šumu Lug na dolaze, jer tamo im nije mjesto.... Te, ako imaju imalo savjesti i srama onda neće doći u Lug ... To vrijedi i za sve lažne branitelje i lažne invalide Domovinskog rata. 

Isto to vrijedi za one koji se ne zalažu da Manolić, bude pravedno osuđen i kažnjeni... Licemjerima sutra nije mjesto na svečanoj komemoraciji. 


-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 22. lipanj 2017. godine 
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3707. 
21 Jun, 2017
NAROD NEMA NIKAKVIH ŠANSI DA PRISTOJNO I KULTURNO ŽIVI
Autor crostitonosa 08:46 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

TITO JE USTAO IZ GROBA, I SAD SE ZOVE "FRANJA"Bez pravde, što je država, ako ne velika banda pljačkaša? U ime demokracije provodi se demonkracija. Na dnevnom je redu programirano perfidno zavaravanje i zavođenje u zlo i nemoral, sustavno razaranje moralnih snaga pojedinaca, obitelji i vitalnih ustanova presudnih za život i napredak nacije. 

Putem svakakvih medija izvodi se pranje mozga, nameće jednoumlje, bezumlje. Tamo kalifat islamski, ovdje kalifat udbaški, kalifat medijski, svi oni prizivaju novu Oluju – lustraciju. Bilo svjesno, bilo nesvjesno, privatno ili putem vlasti, agenti zla i sotone nastoje zagospodariti našim danima i našim noćima i našim snovima. 

Stvara se novo doba, nekultura neosobnosti. Manipulacija ljudima je tolika da više ne govorimo svoje riječi, ne izričemo svoje misli, želje, htijenja i planove i nacrte za danas i sutra. O tome misle drugi. Štoviše, ne sanjamo svoje snove, već one koji su nam suptilnim igrama pranja mozga nametnuli programeri kaosa u režimu totalitarizma bilo koje boje. 

Nepoželjno je, opasno je misliti jer misao vodi u slobodu. Papa Benedikt XVI. za posjeta svojoj domovini Njemačkoj svoje je sunarodnjake u svečanom govoru u Bundestagu podsjetio na davne dane, mudre riječi sv. Augustina: ,,Bez pravde, što je država, ako ne velika banda pljačkaša?“. 

Pod naletom agresije tzv. medija, masivnih i individualnih, posredstvom kojekakvih stabilnih i džepnih napravica upali smo već od dječjeg vrtića pa nadalje u raspojasanu gojaznost i pretilost duha. I ne mičemo se od tih napravica, pristali smo biti žrtve inače korisnih sredstava i pomagala društvenog života. 

Putem razularenih medija širi se virus zaraze koji stvara umjetne želje i umjetne potrebe, posebno za djecu i male. Potrošački mentalitet: kupi, upotrijebi, baci; nagurava zavodljive mogućnosti pogubnih novih razonoda i užitaka lažne sreće koji vode u prazninu i besmislenost, a sve radi nečasne zarade – porez na naivne. Bez pravde, što je država, ako ne velika banda pljačkaša?


-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 18. Svibanj 2017. godine 
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3667.
20 Jun, 2017
PLENKOVIĆU BUDI DEMOKRATA I PUSTI IZ ZATVORA MLADIĆA VAN.
Autor crostitonosa 10:09 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

Dobro je što policija ne hvata lopove koji su državu zadužili i opljačkali za sljedeća tri milenija nego hvataju klince sa facebooka.

PLENKOVIĆU BUDI DEMOKRATA I PUSTI IZ ZATVORA MLADIĆA VAN.NIJE MI JASNO ZAŠTO ANDREJ PLENKOVIĆ (HDZ) TAJI KAKVU MU JE; TAJ MLADIĆ UPUTIO PRIJETNJU I UVREDU?! 

Mladi čovjek sigurno je bio revoltirani s takvom "trulom" politikom ove Vlade RH.,i onda je navodno taj mladić A. J. (21) iz Zagreba na Facebooku u travnju (2017.), ružno prijetio premijeru Andreju Plenkoviću. Kako je bio na privremenom radu u Austriji, tek su ga prije nekoliko dana, po dolasku na odmor u Hrvatsku uhitili. 

Ne opravdavam nikakvo nasilje, prijetnje i uvrede,.., ali očito je postojao razlog zašto je tako uhićeni mladić postupio. U zadnjih nekoliko godina iz imaginarne Hrvatske, je otišlo van oko 150.000 mladih ljudi. Sigurno da oni nisu ravnodušni zašto moraju ići iz svoje domovine raditi van... 

Mladića su zbog kaznenog dijela prijetnje predali pritvorskom nadzorniku pa je mladić završio u istražnom zatvoru u Remetincu. Jučer sam gledao HRT-e i upit nekih novinara - Plenkoviću, da zašto je mladić zatvoren? I o kakvim se prijetnjama radi?! Plenković je novinarima kazao: Hoćete da vam pokažem svoj inbox, ali ne mogu vam pokazati jer bi vam tako dao svoju lozinku...

Ovo je smiješan odgovor od jednoga premijera, koji očito sad glumi "mladoga Tita", koji je zatvarao ljude u bivšem sistemu. Ja sam protiv takve represije, i smatram da vlast je dužna narodu odgovarati za svoje ponašanje. Naime, sigurnosne tajne službe prate i društvene mreže, te i prijetnje dužnosnicima, i kao štićenim osobama prijave policiji. 

Policijska uprava zagrebačka kaže da je; dovršila kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim hrvatskim državljaninom iz Zagreba, zbog kaznenog djela prijetnje, dana 14. travnja 2017., putem društvenih mreža iz članka 139 stavak 1 i 3., i mladić je zatvoren. Eto, dobro došli u mračno razdoblje diktature gdje se ide u zatvor zbog verbalnog delikta, a ubojice i lopovi šeću slobodni... 

Eto, sad narod glasajte za svoje "ropstvo" i za HDZ-e, i velikog vođu Andreja Plenkovića, koji je od hrvatske napravio diktaturu. Predsjednik vlade RH., mogao bi se zvati: Kim Yong Plenki. Čudi me kako ga ovi novinari i tobože slobodni mediji podržavaju, jer i oni mrze slobodu govora i najrađe bi sve neistomišljenike strpao u zatvor...

Ček ček malo, i to nema veze što oni nama bez prijetnji oduzimaju zdravlje i život, jer Hrvatski narod sve gore i lošije živi... Recimo Ante i Ivica Todorić i njegova svita, napravila je teške kriminale "MAGNUM CRIMEN" i to nije za zatvor, a ovaj klinac koji ne zna da je živ, napisao nešto jer su mu u životnom startu već puni testisi i mora raditi vani, ide zbog toga u u zatvor. Pošto ne bih želio da završim u gulagu, JA, koristim ovu priliku i ispričavam se drugu Staljinu za sve uvrede... 

Još malo pa će otvoriti i "goli otok" za prijetnje, i uvredljive govore... Prijetio je "PLENKI" da će napravit državu koja funkcionira i da će sve lopove stavit iza brave, ne kužim zakaj se Plenki sad našao pogođen. Tako je i Marko Francišković, završio u zatvoru zbog "navodnih prijetnji" ministru policije Ranku Ostojiću. 

Ha, svakoga ministra čuvaju "najmanje tri" čuvara, ima blindirani auto; i godišnja primanja preko 150 000 eura. A finski ministri idu sa biciklima na posao. Brdo uhljeba koji ništa ne rade u agencijama i ministarstvima i stalno naručuju skupa auta i ostale beneficije. Oni izmišljaju svakojake afere, da zabavljaju gladan i bijedan narod... 

Sabor Republike Hrvatske, koji je daleko od prave funkcionalnosti. Zemlja smo totalne pravne ne uređenosti, a na ovome se mladiću iskaljuju... Pogodovanje tajkunima nije kazneno djelo. Zatvaranje sirotinje radi 200 kn, ili vrijeđanja preko javnih medija je hit dana u vijestima. Onda brdo tajnih službi i policije na jednu malu hrvatsku turističku opljačkanu zemljicu. I kako to kaže Kolinda, mistifikastorska predsjednica; "Moja Hrvatska! 

Očito je ovdje riječ o zaštiti korumpiranih osoba i osoba osuđenih za gospodarski kriminal. Kuba i Koreja bi mogle učiti od ovih naših poštenih vlastodržaca... To je kao u prvoj SFR-Jugoslaviji. Najteži delikt bilo je vrijeđanje kralja TITO-a. Evo to se i sad ponavlja. Zanima me što kažu birači HDZ-a, tj. "velike Hrvat-ine", i što mrze sve jugoslavensko i srpsko? 

Ni u ludilu ne bi sanjao da u "obećanoj novoj Hrvatskoj", za hrvatskog premijera će ikada doći Ivica Račan (SDP), koji je dao uhititi jednog mladića, koji je nezadovoljan stao ispred njegovog službenog auta, i nije se htio maknuti... Sad dobro vidite narode kuda nam "ova Hrvatska" smjera... 

Poručio bi, ili bolje kazao bih predsjedniku Vlade RH., Andreju Plenkoviću, pusti toga mladića iz zatvora van i opomeni ga - budi demokrata. Neka to bude primjer da si Plenkoviću ipak čovjek od hrvatskoga formata. 

Mene su napadali s pištoljima, palicama i noževima, i nikoga ovaj "pišljivi" sistem nije zatvorio... Ako smo pred zakonom svi isti - pitam: kako to onda može funkcionira takav naš Zakon?! A da ne govorim kakve su mi javno sve uvrede bile upućene... itd. 

-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 20. lipanj 2017. godine 
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3705. 
19 Jun, 2017
NAŠA BOGATA BILOGORA JE POSTALA OD SJAJNOG BISERA RUGLO
Autor crostitonosa 17:02 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

HRVATSKE ŠUME NA STRANIM PROFITERSKIM PILANAMA VIDI BANDE KAKO SU OGRADILI ŠUMU NA NAŠOJ HRVATSKOJ BILOGORI, I UZELI SU SEBI U VLASNIŠTVO, I KRADU SAMO OVAJ BEŠĆUTNI NAROD...

Pošteni čovjek gdje se god okrene, vidi samo lopovluk. Odem iz "zatucanoga" grada na "Bilogoru", u šumu, i opet svašta vidim... Same table o vlasništvu, ili upozorenju,.., ili nešto drugo... Dovoze čak i smeće u bilogorske šume, koja su pluća ovog posrnuloga grada Bjelovara. 

-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 19. lipanj 2017. godine 
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3704.
19 Jun, 2017
OVAKO NAM RASTE PRIVREDA I ZAPOŠLJAVANJE U GRADU BJELOVARU
Autor crostitonosa 16:25 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

U BJELOVARU SAKRIVAJU PRLJAVE FASADE IZ GRAFITA Svašta može napraviti ta glupa politika, i ne kulturan pasivni narod. U ljeti prošle godine sam primjetio da crtaju se grafiti na gradskome bazenu, i u centru hrvatskih udruga u Bjelovaru. Izvođači takvih radova su bili iz Srbije. Iz gradskog proračuna je plaćeni takav rad. 

U Bjelovaru se sakrivaju neuredne fasade iza "glupih" grafita. Sramotno je; kako naš grad postaje sve više nalik na neki cirkus.... Neki dan sam se iznenadio kada sam vidio građevinske skele pred zgradama u Bjelovaru, i kako sa sprejom crtaju razne slike. I na drugim mjestima u gradu ostavljaju plaćeni umjetnici svoje banalne radove... 


-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 19. lipanj 2017. godine 
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3703. 
19 Jun, 2017
TKO JE UBIO HRVATSKOGA GENERALA IVANA KORADEA?! (8. DIO KNJIGE)
Autor crostitonosa 14:19 | Permalink Permalink | Comments Komentari (0) | Trackback Trekbekovi (0) | Generalna

TKO JE UBIO HRVATSKOGA GENERALA IVANA KORADEA?! (8. DIO KNJIGE)Umirovljeni general Ivan Korade pojavio se je pred haškim istražiteljima dana,16. prosinca 2002. godine, (u ponedjeljak) a sva pitanja odnosila su se na oslobodilačku akciju "Oluja´", 05. kolovoza 1995., uz generala Koradea, bi je i njegov odvjetnik Željko Olujić.

Hrvatski general Ivan Korade, umirovljen u travnju 1997 godine, te on je krajem 1993. godine imenovan zapovjednikom 7. gardijske brigade "Pume" iz Varaždina. Njegova brigada "Pume" tijekom akcije "Oluja", prva je ušla u oslobođeni grad Knin. 

Moram još jednom ovdje kazati, i to ponovo; zašto sam se odlučio napisati knjigu; Tko je ubio hrvatskog generala Ivana Koradea?! Jer, ja sam u svemu tome vidio toliko nelogičnih stvari, obmana i laži... Isto tako kada sam počeo javno objavljivati dijelove iz svoje knjige, na moja pitanja kao da nitko ne želi dati odgovore?! 

Jedno od postavljenih mojih pitanja je i ovo pitanje: Zašto Ivan Korade za kojega se tvrdi da je petostruki ubojica, i zločinac,.., nije sakrio tragove svojih "zločina", sa požarom, ili da žrtve odveze nekuda i baci?! itd. 

Glavni krivac svih muka obitelji Korade, je tadašnji "hrvatski predsjednik" Stjepan Mesić, čovjek koji je bio predsjednik dviju različite države, što nigdje nije za-bilježeno u povijesti neke države. To je sve njegovo "maslo", ili bolje rečeno nedjelo... 

Stjepan Mesić, kao predsjednik Republike Hrvatske, o našem državnom trošku je dovodio Carla del Ponte, haašku tužiteljicu, te u Hrvatskoj je omogućavao najveći nivo svih počasti... 

Uvijek kada je Carla del Ponte dolazila u Hrvatsku, vozila su je specijalna blindirana kola, a promet po ulicama glavnog grada Hrvatske - Zagrebu, se je zaustavljao, čuvali su je svi specijalci, tajne službe i posebni tjelohranitelji, te tim zgodama su se zavarivali čak i metalni željezni poklopci na prometnicama... Snajperisti su bili na krovovima zgrada i kuća... Ja mislim da se mogu neki pametni ljudi toga svega sjetiti... Pratili su Carlu del Ponte, i helikopteri, i druga vozila... 

Carla del Ponte kad je dolazila s avionom službeno u Belgiju, s aerodrom vozili su je u grad s autobusom. Kraj sebe nije imala nikakvu takvu svu "tjelesnu zaštitu i svitu", kakvu joj je omogućavao; najveći zlotvor hrvatskog naroda Mesić. Carli del Ponte je izdajnik Stjepan Mesić, davao i slao hrvatske transkripte... Huškao je haašku tužiteljicu na naše hrvatske generale, koje je dobrim djelom umirovio... 

Mesić je radio razne scenarije, i to na štetu hrvatskog naroda. Dok je 1991. godine Ivan Korade, branio Hrvatsku, tada je Stejepan Mesić, bio Vrhovni komandant general-štaba JNA, i Predsjednik SFR-Jugoslavije, koji je rušio sa jugo-armijom sve hrvatske gradove od Vukovara, pa do Dubrovika... itd. Nikada nije Mesić odgovarao za sve zločine što ih je počinio na štetu Hrvata.

Iznenadilo me je licemjerno ponašanje (pokojnoga) Marka Veselice (HKDU), koji je u Saboru RH., osudio "zločinačke" postupke od generala Ivana Koradea. Ne treba zaboraviti kakve su sve optužbe zaredale na teret i ime generala Ivana Koradea. Da ima u Zagrebu stan od države, koji je iznajmio za novac. Pitam vas ovdje: tko je imao uvid u sve kaznene prijave pokojnoga generala Koradea?! I nitko ne pita što je sve proživjela gospođa Ljiljana Korade, i njihov sin Maroo Korade?! 

Dok, Stjepanju Mesiću i Josipu Manoiliću, i takvim svima sličnim partizanima i UDB-ašima, se nije ništa desilo za njihove Ratne zločine, počinjene čak u drugome svjetskom ratu, i ovom Domovinskom ratu... Nisu odgovarali; Za svakojake pljačke i likvidacije Hrvata... i dr. I sad vi; koji čitate ove moje tekstove iz knjige možete reći - da je sve bilo u najboljemu redu?!

NAPOMENA: Nastavak slijedi...


-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 19. lipanj 2017. godine 
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3702. 
1 2 3 4 5  Sledeći»
Kalendar
« Jun 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Pretraži
Najnovije...
Kategorije
Arhiva
Linkovi
  • Generalna
Meni